Светлана няма да се развежда, обича Гущеров завинаги!

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-niama-da-se-razvejda-obicha-gushterov-zavinagi HotArena.net
Светлана няма да се развежда, обича Гущеров завинаги!

С гневен пост избухна Светлана Гущерова по повод на клюките, че се разделят с Християн.

\"Не обичам да занимавам хората с личния си живот и семейството ми. От няколко дни в интернет пространството се върти снимка на мен и съпруга ми, под която пише ужасни неща, някои от които граничат с жестокост\", споделя Светлана.

И допълва: \"Злобни и дребни души се \"хранят\" от злото, нарушават личното пространство на хората, посягайки на профилите им в социалните мрежи и петнят личността им. Не съм първата, едва ли ще съм и последната, пострадала от недоброжелатели. Някои сайтове побързаха да направят \"сензации\" от това. Без да сторят най-елементарното: да се обадят, да попитат....\".

8 Коментара

s

преди 3 години

Не знам дали сте видяли най-скорошния им пост заедно в някакъв хотел, но Хриси-то доста се е вталил, да не кажа станал fit. Освен ако не е fotoshop, направо е wow в сравнение с преди. Явно е полагал някакви усилия.

Коментирай

имате пропуск

преди 3 години

В заглавието сте изпуснали 2 думички между ''обича'' и ''Гущеров''; правилното заглавие гласи:-''...обича ПАРИТЕ на Гущеров завинаги!''

Коментирай

.

преди 3 години

Той наистина ли е гадже с Азис ?

Коментирай

Ужасна си, Светлана. А преди операциите си направо плашеща!

преди 3 години

Тази Светлана е изключително грозна жена. Даже и с корекции прилича на орангутан с тези малки очички и разтегната джука.

Коментирай

ами,

преди 3 години

И какво от ако се е вталил?Това не заличава факта,че два пъти се жени за проститутки,а те за него заради куфарните пари на дъртия Гущерев,не заради сините му очи.

Коментирай

ами,

преди 3 години

И двамата обичат парите на баща му.Иначе тя нямаше да е с него,а той щеше да е продавач на сергия на Женския пазар.

Коментирай

!

преди 3 години

За да продаваш на сергия се иска малко акъл в главата и да се трудиш. Да работиш часове наред всеки ден. Как го виждате Мечо да работи.

Коментирай

?!?!?!

преди 3 години

Мъни мъни мъни , живота е парииии ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.