Светлана ражда трето дете, за да утвърди позициите си в милионерското семейство Гущерови

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-rajda-treto-dete-za-da-utvardi-poziciite-si-v-milionerskoto-semeistvo-gushterovi HotArena.net
Светлана ражда трето дете, за да утвърди позициите си в милионерското семейство Гущерови
Светлана Гущерова не си поплюва. За две години тя роди две деца от милионера Християн Гущеров, а вече мисли и за трето. Силиконовата хубавица признава, че е готова отново да забремене и така съвсем да утвърди позициите си в милионерското семейство Гущерови. „Винаги съм искала три деца, мъжът ми също ме подкрепя!”, казва бившият еротичен модел.

Макар че пази втората си бременност в тайна, Светлана наскоро разкри името на бебето – Добромир. Дъщеря й също носи подобно име, но в женски вариант. Момиченцето се казва Анелия-Добромира. И двете хлапета са кръстени на Гущеров-старши, който е човекът с парите в семейството и основно от него зависи финансовото благополучие на цялата фамилия. Синът му Християн, разбира се, е наследник, но досега не е блеснал с кой знае какви постижения, освен с връзките си с различни фолк певици и плеймейтки.

Гущеров-младши има един неуспеш брак зад гърба си с чалга дивата Мария. Говори се, че зарязал изпълнителката от Стара Загора, защото я хванал в изневяра. До онзи момент закръгленият богаташ пръскаше луди пари по Мара Отварачката и задоволяваше всичките й капризи, включително плащаше скъпото частно училище на дъщеря й, ала семейният им живот приключи с гръм и трясък. Клюката гласи още, че певицата така и не успяла да зачене от Християн, който копнеел за свой наследник, и това допълнително наклонило везните към развод.

За негово щастие, втората му съпруга Светлана се оказа плодовита и в рамките на две години му роди две деца. И двете й бременности са планирани според разположението на планетите, защото Гушерова е луда по астрологията и не прави и крачка, без да провери дали звездните влияния са благопроятни. „С помощта на личната ми астроложка Мира Кунева избрах не само деня, но и точния час, в който да се роди сина ми!”, хвали се блондинката.

Тя даде живот на малкия Добромир чрез секцио, но вместо да се съобрази с графика на лекарите, те се съобразяввали с нея. Младата майка държала целия лекарски екип на операционната маса в продължениe на час и половина, докато настъпят точните според астроложката минути за раждане на детето. „Безкрайно съм благодарна на моя доктор, че се съобрази с желанието ми и извади бебето в най-подходящия момент!”, коментира госпожата.

С първата си бременност Светлана нямаше възможност да избира кога да роди, защото дъщеря й се появи на бял свят неочаквано и преждевременно. Момиченцето стоя известно време в кувьоз, но бързо се стабилизира. Гущерова обаче много се наплаши и втората си бременност пази в тайна до самия й край. Тя била убедена, че завистници са я урочасали и това е довело до преждевременното раждане. Съмнявала се даже в бившата съпруга на мъжа си – Мария, но се опитала да прогони мрачните мисли от главата си.
Хубавицата, която някога красеше кориците на еротичните списания, е много суеверна. Пред свои близки се оплакала, че хората й завиждали за красотата, а на съпруга й Християн – за финансовите възможности. Поради тази причина се притеснявала от уроки и „лоши очи”.

Гущерова е категорична, че никога няма да покаже децата си в публичното пространство. За разлика от други популярни личности, тя стриктно пази наследниците си от любопитните погледи. „Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа дъщеря си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал!”, заяви преди време Светлана и по всяка вероятност ще направи същото и със сина си.

Блондинката винаги е мечтала за голямо семейство и със сигурност иска да има и трето дете – дали в близко или по-далечно бъдеще, само времето ще покаже. Тя не си губи времето и забременя повторно веднага щом щерка й навърши годинка. Гущерова вярва, че хлапетата с малка разлика във възрастта имат по-силна връзка и се гледат по-лесно.
Хубавицата е категорична, че няма да се върне към голите фотосесии и изцяло ще се отдаде на наследниците си. Навремето тя не пропускаше светско парти, ала животът й коренно се промени, откакто се омъжи за милионерския наследник Християн.

12 Коментара

hhhhhhhh

преди 3 години

И двайсе деца да народиш, Светлано, мъжът ти ще продължи да си е хомо (в което няма нищо лошо). Никакви позиции няма да отвърдиш - най-много да те изнасилят групово охранителите и да те изхвърлят на улицата, а дебелия гей да задържи децата. Ще станеш като Ирена Милянкова, но тя поне прилича на нещо и има кариера зад гърба си - съмнителна, но я има.

Коментирай

.

преди 3 години

Wow ? Обратен ли е наистина?

Коментирай

+

преди 3 години

- Скъпа, татко фалира! - Гад! Знаех си, че не ме харесва и ще намери начин да ни раздели.

Коментирай

kuku

преди 3 години

какава хармонична и красива двойка кой ли от двамата има по-малко акъл. Щастливи свекърр и свекърва..................каквото отгледали такова получили...........

Коментирай

A знае ли

преди 3 години

се кой е бащата?

Коментирай

абе,

преди 3 години

Пак ли сагата на Грухчо и Тъпото пробутвате.Омръзнаха бе.И никокой не го интересуват.

Коментирай

валя

преди 3 години

Лошото е,че на дъртия Гущер парите взеха да свършват и тогава ще стане интересно.Продаде къщата в Китцбюел,продаде къщата на Антон Югов,продаде и други неща,а сега чуваме ,че искал да продава и имението в Енина.Остана му само хотела в Силистра и някои дребни неща, а Партията иска и иска.Така ,че Светлето с багажа и в Търговище.

Коментирай

Огнян

преди 3 години

Мъжът и не е милионер ,а син на милионер.Този търбух няма един ден трудов стаж и не е изкарал 2 лева ,а само е харчил през целия си живот и то все за ку..и и глупости.А Гонзовица колкото и да крие децата папараците ще ги снимат ,те не са за подценяване.

Коментирай

Без име

преди 3 години

Асо третото е момиче да то крьсти Анелия,поне така няма да им забравя имената.....намерила им.е цасата

Коментирай

Irena

преди 3 години

Irena ima kariera na edna ot pr*ostitutkite na maja si. A sega Seliandurkata mai jivee na selo s 7 detsa, bez pari.

Коментирай

Boi, boi, boi

преди 3 години

Tia kak e tragnala i chetvarto shte mu rodi, kato tsiganite. Ama tova niama da poprechi na Hrisi da ia bie vseki den. Nali tia za tova ne iskashe da se ojeni za nego, shtoto toi ia bi. Ta oshte ot nachaloto na boi i e tragnalo. Kato se nafraska sviniata, shte ia bie vseki den, i tia shte go tarpi shtoto e beden partsal. Ama tia si go e izbrala taka.

Коментирай

BADGANAK

преди 3 години

Niakoi Badjanak e bashtata na deteto. Niakoi ot klientite na Gonzovitsa. Hrisi ne uspia da napravi dete na Maria, ta i na Gonzovitsa ne moja da napravi. Ama Badjanaka mu go zamesti.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.