Светлана Василева преспала с цял футболен отбор преди Гущеров! Това й е трети годеж (Имена+Факти+Защо таткото на Християн не иска да я вижда)

https://hotarena.net/pod-pricel/svetlana-vasileva-prespala-s-cial-futbolen-otbor-predi-gushterov-tova-i-e-treti-godej HotArena.net
Светлана Василева преспала с цял футболен отбор преди Гущеров! Това й е трети годеж (Имена+Факти+Защо таткото на Християн не иска да я вижда)

Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева - Гонзовица, може да се похвали с богат списък от футболисти и други мъже, които са минали през кревата й през годините, сочи проверка, узна HotArena.

 

 

Мис Плеймейт 2009, която прилъгва балъци в леглото си, както направи и с последния господин - Хриси, успя да си издейства от него дори предложение за брак и сватба, пише вестник България днес. Понеже тя самата не блести с особен умствен капацитет, винаги е споделяла пред медиите пикантерии около личния си живот. Именно заради това може спокойно всеки един човек да проследи бройките й. В нейно интервю от 2010 г. Светлето, както я наричат приятелите й, или Гонзовица – както е известна в медийното пространство, откровено разказва за сексуалните си преживявания с родни известни футболисти. Това се случва пред микрофона на Мария Календерска, а клипът последната седмица придоби отново актуалност.

 

 

От интимния разговор между двете дами става ясно следното: „Най-много харесвам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават само за секс, нищо че са ми слабост. Сериозна връзка с футболист не бих имала в никакъв случай. Преди харесвах и Дарко Тасевски, но след като го опознах, не мога да кажа същото. Всички вече знаят, че съм спала с него, за никого не е тайна, но не го харесвам като човек“, споделя Светлана през 2010-а и уточнява, че по това време е сгодена за 32-годишен мъж, но нещата по-скоро отивали към раздяла, а не към сватба.

 

 

Тя разкрива детайли и за отношенията си с нападателя Мартин Камбуров, както и не отрича хвалбите на Благой Георгиев и Валери Божинов, че те също са имали шанса да я употребят и захвърлят.

 

 

Същинската си слава Светлето, която няма ни един ден трудов стаж и която самата тя не знае с какво точно е известна, освен с това, че популярни мъже са си облекчили нуждите с нея, получава с Георги Иванов - Гонзо. „Имала съм връзка с Гонзо. Той е много добър човек, но сме малко различни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха“, признава Гонзовица през 2011 г., съобщава „България днес“. 

 

 

Обичам да говоря за секс“, отсича тя, когато признава и за отношенията си с Киро Скалата. „Връзка сериозна не сме имали, само секс!“, отсича блондинката и подчертава, че именно той е първият човек, който й е дал кураж да се снима гола.

 

 

През 2016-а Василева отново се похвали с годеж, но после разказа във „ВИП Брадър“, че той не се е осъществил заради спонтанен аборт.

 

 

Това означава, че годежът й с Гущеров е нещо, което й се случва за трети път. След като е минала цял футболен отбор, сега Светлето отсича, че най-накрая била намерила истинската и голяма любов и най-накрая ще стигне до сватба. Тя ще се омъжи за Християн след 3 месеца, но без подкрепата на баща му, който очевидно не я иска за снаха. Това призна косвено и самата Гонзовица, като разкри, че и до ден днешен Добромир Гущеров не е пожелал да се запознае с нея.

 

8 Коментара

Ели

преди 6 години

И за президента да се омъжи, нищо няма да промени... гладах интервюто и в Папараци, там имаше шанс да покаже поне малко от малко адекватно поведение и достойнство, но освен обяснения за пръстени, коли, почивки и т.н не чух. И си е разказала играта на лицето едвам говореше.

Коментирай

mar

преди 6 години

Posle da ne se chudi zashto sa im grozni decata. te neinite geni sa po-zle ot negovite kato ia gledam predi popravkite.

Коментирай

:-0

преди 6 години

На снимката горе е след няколко поправки...смятай за какъв крокодил иде реч!

Коментирай

Жечо

преди 5 години

Този боклук помни ли въобще колко уродливо същество е било колко зор и труд колко болести и мъже за едните пари утре и нея ще я върнат като Мара която не можа да зачене

Коментирай

Зузи

преди 5 години

Мале, мале Гущеров не вижда ли снимките и от преди корекциите и, че е крокодил и половина как може интелигентно момче като него да взема такава пачавра за жена, че са се свършили естествените и морални жени!

Коментирай

sonya

преди 5 години

niama po dobar kriterii za nivoto na maja ot jenata do nego

Коментирай

Светлана е много грозна

преди 5 години

Освен ме е проститутка е и грозна аз само не знам окей тоя си харесва курви ама има и хубави курви все пак млади проститутки бол как опря до Светлана ей това не ми е ясно...

Коментирай

дуду

преди 5 години

Какъвто мъжа ,такава и жената.Явно в СВЕТА НА БОГАТИТЕ СЕ ТАЧАТ КУРВИТЕ. Скромноността и естественото отдавна е умряло.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.