Свилен от Остава закъса финансово заради пандемията (С жена му останаха без работа, продават спешно колата си)

https://hotarena.net/skandali/svilen-ot-ostava-zakasa-finansovo-zaradi-pandemiiata HotArena.net
Свилен от Остава закъса финансово заради пандемията (С жена му останаха без работа, продават спешно колата си)
Тежки финансови проблеми налегнаха Свилен от Остава, издадоха близки до семейството му, узна HotArena.


Музикантите са сред най-засегнатите от ситуацията с коронавируса, защото от няколко месеца насам няма къде да се изявяват и съответно нямат доходи. Талантливият вокалист понесе двоен удар, защото едновременно с това и съпругата му Невена Спасова остана без доходи. Дъщерята на журналистката от БНТ Нина Спасова и покойният вече дипломат Людмил Спасов работеше като редактор в Националната лотария, но предаването беше свалено от ефира на Нова ТВ , след като играта беше национализирана.


В момента Невена помага на майка си, която си направи видеосайт, но той все още не генерира кой знае какви печалби. Заради това семейството реши да се раздели с колата си. Возилото се продава за 23 000 лева, но купувачи трудно ще се намерят. Свилен и Невена имат славата на едно от най-успешните светски семейства. Любовта им пламва преди 12 години, по време на Мюзик Айдъл 2. 


Невена е редактор, а музикантът помага за предварителната селекция. За да се омъжи за Свилен Невена се развежда с първия си съпруг, от когото няма дете. Влюбените имат син, който носи името на баща си, пише Галерия. 

3 Коментара

ми,

преди 3 години

Време им да се преквалифицират като нямат доходи.Да отглеждат кози,овце,прасета,картофи,домати,краставици-все много по-полезни дейности отколкото ...редактор в Националната лотария или лигаво пееш като Свилен.Стига хленчили по медии.

Коментирай

fu

преди 3 години

ей, ми, да ти обясня само малко как седят нещата в закона: когато някой ти забранява да извършваш работната си дейност, то той е ЗАДЪЛЖЕН да те компенсира. всичките, дето много викате срещу артистите, мечтата ми е да ви видя затворени за три месеца, ама без музика, без филми, без книги, със самите себе си, да умрете от отвращение и скука.

Коментирай

Гошо от Почивка

преди 3 години

Тоя грачи така грозно и зловещо,че направо са ни отървали от фалцета му! Да седи дома и да си наляга парцалите :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.