Тафкова разкри тайната на кукленското си тяло! Миската се вталява без диети (ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/tafkova-razkri-tainata-na-kuklenskoto-si-tialo-miskata-se-vtaliava-bez-dieti HotArena.net
Тафкова разкри тайната на кукленското си тяло! Миската се вталява без диети (ВИДЕО)

Тайната как Мис България 2020 Венцислава Тафкова поддържа знойната си форма е разкрита. Зеленооката моделка публикува кратко стори в социалния си профил, с което разгорещи мрежата.

 

Миската се показа как тренира във фитнес залата, а по-късно сподели пред свои фенове, че не спазва никакви диети. Тя залага само на упорити тренировки, благодарение на които може да се похвали с талия като на Кукла Барби и безупречно тяло. С това моделката изцяло опроверга слуховете, че е залитнала отново към анорексията и гладуването.

 

Съдейки по плочките на корема и стегнатия ханш, тя явно отделя доста време за коремни преси и планкове.

 

Прави впечатление, че и за разлика от повечето родни звезди, Мис България не влиза във фитнес залата с грим и прическа като за ревю, а използва времето си за спорт по предназначение. Тафкова е изцяло в натурален вид – така, както всяко едно обикновено момиче тренира и поддържа форма.


Вижте видеото ТУК.

3 Коментара

ОФ

преди 1 година

Стига с тази неинтересна простачка,не става за почти нищо.

Коментирай

ха ха

преди 1 година

Няма никаква тайна,Тафкова е просто парче с купена от баща и титличка на което жълтурски мисирки правят реклама.

Коментирай

питър

преди 1 година

а парите за тая титличка са окрадени от българския народ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.