Тайният креватен списък на Деси Банова-Плевнелиева! Въобще не е кратък! (Ето кои е минала)

https://hotarena.net/laifstail/tainiiat-krevaten-spisak-na-desi-banova-plevnelieva-vaobshte-ne-e-kratak HotArena.net
Тайният креватен списък на Деси Банова-Плевнелиева! Въобще не е кратък! (Ето кои е минала)

Красивата съпруга №3 на Росен Плевнелиев – Деси, каза заветното „Да“ и от 17 юни носи фамилията на бившия президент. Най-после сбъдна една от големите си мечти – да е булка на мъж от сой. Преди него обаче Банова е овършала не един или двама от светските среди, узна HotArena.

 

В-к „Таблоид“ цитира само най-подбраните екземпляри, с които прясната булка е имала вземане-даване. Сред първите, поддали се на чара й, е Димитър Бербатов. Това се случва през 2003 г. зад кулисите на церемонията „Футболист на годината“, когато синоптичката на Нова телевизия си заплюва футболната звезда и моли Крум Савов да ги запознае. Деси бързо успява да впечатли Бербо и двамата си разменят телефонните номера. Следва първа среща, първа целувка в тогавашния клуб „Карамба“ до хотел „България“ и двумесечна страстна връзка. Митко прекратява връзката им, след като научава от медиите, че Десито върти паралелна връзка с гръцки бизнесмен.

 

След гръка и Бербо тя минава и Крум Савов. Той неведнъж се е хвалил, че е тествал всички момичета от прогнозата за времето.

 

Култовият репортер Васил Иванов, натирен със скандал от Нова тв, също е част от дългия списък на Деси. Имали са афера в продължение на няколко месеца, когато той е бил от топ имената на разследващите журналисти.  По онова време той е бил семеен, заради което я разкарва на по-късен етап.

 

Иванов имал и проблеми с алкохола, заради което Банова бързо се преориентирала към Камата. Ицо Стоичков я е возил в колата си и тя го признава, но  твърди, че не са били гаджета. Но никой не й вярва.

 

Имала е връзки, кратички, с няколко богаташа. През 2007 г. се укротява с Ивайло, който е бащата на дъщеря й. Двамата не стигат до сватба.

10 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Голямата красавица, няма що... Явно е с курвенско поведение и веднага го засмуква, защото не виждам друга обективна причина толкова народ да се е излъгал.

Коментирай

ха-ха

преди 5 години

Деса с голямата кратуна и с фейс на патка,доскоро се кипреше с бяла ризка и черна тънка вратовръзка .Еталон и идол за бъдещите златотърсачки!А ,Росенчо излезе наистина много тъпо парче с пари,омотаха го за няколко месеца и дете чака даже-всичко е от любов ,разбира се,а най-много му се кефи тъщата!

Коментирай

Хахаха

преди 5 години

Ужасна е на живо Деси Банова.Може ли да те дават по телевизията и да си с криви,жълти зъби...Облича се много старомодно,а уж млада жена,обувките не ги коментирам..пълен потрес..бръчки,торби под очите...а има претенции на поддържана жена..

Коментирай

сс

преди 5 години

Стига негативизъм! Всеки има право да търси и намери своето щастие както го разбира и всички сме хора на този свят! Сега те са една щастлива двойка в много хубав етап от връзката си. Не знам да са направили лошо на някого, така че защо просто не им се радваме, ей така, по човешки и с уважение.

Коментирай

123

преди 5 години

То е ясно,че си е набелязвала самао известни,влиятелни и богати мъже или поне едно от трите,но никак не е меркантилна .Проблема ,е че само Роско и падна в капана,тя пак така от познати и случайно в Гърция на плажа му казала добър ден.Егати преследвачката на мъже,а тоя винаги е бил смешен и най смотания президент ,вече ще е мъжа на Деси Банова Хаххаха

Коментирай

ха-ха

преди 5 години

Ама аз им се радвам,идеално си пасват-лигави и флегматични,представям си как се лензят по цял ден един на друг и неусееетно заспиват докато се изслушват колко се обичат!

Коментирай

Sss

преди 5 години

Ей така по човешки не мога да им се радвам,защото Ей така по човешки си мисля за двете му деца които загубиха братчето си неотдавна ,и да им сервира сега мащеха ,сватби усмивки ,щастие и Т.н ами брутално е .Каква радост след такава лична трагедия .кой истински родител вдига сватба след погребение

Коментирай

Wjatar

преди 5 години

Kurwata e propusnala da naebe wjatara....

Коментирай

Kuku

преди 5 години

Ti si goljama kukuwitza. BOKLUTZITE NJAMAT PRAWO NA SHTASTIE. JIWOTA IM SHTE BADE NESHTASTEN KATO TJAH SAMITE!

Коментирай

ВЪЙЙЙЙ,АЛИЕЕЕЕ,МАЛИЕЕЕ...ВСИЧКИТЕ СИЛИКОНКИ В СОФИЯ ДЕТО ДОЙДОХА...ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВАТ!!

преди 5 години

ВЪЪЪЪЙЙЙЙЙ ,АЙЙЙЙЙЙЙ ....НАЛИ ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВАТ ВСИЧКИ СЕЛЯЦИ ДОШЛЛИ У СОФИЯТА........ КЪДИЕ ЙЕ ДЖИНКО ДИНИЕВ ??? ЩО НИЕ СТИЕ ГО ОПИСИАЛИЕ ????НА ЯХТАТА ЯКО Я ПРЕМЯТАХА ТАМ!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.