Тайнственият живот на Ивайло Нойзи Цветков

https://hotarena.net/lubopitno/tainstveniiat-jivot-na-ivailo-noizi-cvetkov HotArena.net
Тайнственият живот на Ивайло Нойзи Цветков
В последно време ври и кипи около Ивайло Нойзи Цветков, узна HotArena.


Интересът към него бе породен не само от връзката му с Мария Игнатова, а и от твърденията, че ще бъде депутат от гражданската квота на ГЕРБ, при това името му ще бъде на избираемо място в списъците. В разгара на дебатите, той написа просто \"Не, не е вярно\". Каквото и да реши, той има прелюбопитна биография до този момент. Той е един от създателите на несъществуващото вече списание Егоист. Освен това е първият главен редактор на българското издание на Плейбой, на списанията MAxim и \"Една седмица в София\". Роден е на 29 февруари, затова празнува само веднъж на 4 години. 


Известен е и като футболен коментатор на английското първенство и е горещ фен на родния Левски. Освен, че има удивителна култура, той пее и свири на няколко инструмента, сред които пиано и китара. Като млад е свирил в рок банда, от където е прякорът му Нойзи - \"шумен\". Отделя повече от 20 години от живота си на музиката, но после губи интерес. Днес рядко свири и слуша музика, предпочита книгите, чете по 7-8 наведнъж. Възпитаник е на Националната гимназия за древни езици и култура, което обяснява факта, че говори 7 езика, в това число латински и старогръцки. 


Макар да завършва право, истинската му страст остава писането. Известно е, че е имал връзки с редица красавици, но винаги е пазел интимното си житие в тайна с изключение на последната си любов с Мария Игнатова. Той има дъщеря Анна на 11 години, за чиято майка не споменава и дума, пише Галерия.

6 Коментара

Маймуландия

преди 3 години

Еха и този с черно Бяла снимка, го пльоснали, в групата на маймуняците осъзнайте се малко бе

Коментирай

......па

преди 3 години

Поредният грозноват самовлюбен Нарцис.Неприятна персона.

Коментирай

Манджа с грозде

преди 3 години

Тоя като говори хвърля всички "сложни" думички къде е чул, прочел за да ни покаже колко е над, НАД средното интелектуално ниво.Дървен философ ...едва се изтрайва.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

И този като онзи от "Черешката" Стефан А.Щерев.

Коментирай

hehe

преди 3 години

ами със сигурност е над средното интелектуално ниво. А тези под това ниво му се дразнят.

Коментирай

Събина мома

преди 3 години

на два стана тъче...и от две крави пие мляко

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.