Таня Боева: Бившият ми не иска да вижда сина ни, пред психолози детето разкри потресаващи факти за баща си и дядо си

6051
08 Септември 2018, 10:18


Фолкпевицата Таня Боева отвърна на удара на бившия си съпруг -композиторът Михаил Бургуджиев, с когото не могат да поделят сина си, като заяви, че той не желае да вижда детето им, научи HotArena.

Изпълнителката на „Беше обич - нека е война" поиска право на отговор на неговото писмо, което той изпрати до „Телеграф", в което представя своята позиция по повод жалбата й, че е тормозе­на от него и бившия си свекър.

„По повод твърденията на Михаил Бургуджиев заявявам. че в голямата си част не отговарят на фактическата обстановка и писмените доказателства. Съдът не е изразявал воля по отношение на бракоразводното ни споразумение, а одобри варианта на споразумението, изцяло предложен от страна на Михаил Тодоров Бургу джиев и безусловно приет от мен. Освен че споразумението се спазва, аз извън него, чрез Телепоща, предложих на Михаил да вижда сина ни, така че да могат да прекарват дори повече време заедно, до момента отговор няма. По повод взаимоотношенията на сина ни с родителите на Михаил, разполагам с документи от няколко независими един от друг психолози, пред които детето разкрива потресаващи факти и събития. Те са приложени към делата", пише Таня Боева.

От писмото на композитора до медиите тя разбира за неговите желания по отношение на детето, но добавя, че не се взимат под внимание потребностите и желанията на самото момче. "Истина е, че се води разследване срещу многобройна група хора, сред които като обединяваща фигура се открояват имената на бившия ми съпруг и бившия ми свекър Тодор Бургуджиев -директор в Екопак България АД. В интерес на досъдебното производство е да оставим компетентните органи да приключат разследването. Съвсем скоро цялата истина ще излезе наяве и аз нямам търпение да се видя с фамилия Бургуджиеви в съда", заключи певицата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Съсед
преди 10 месеца
-3
Този плешо отдавна изневерява на Таня с продавачката на пилета, която живее в блока срещу нейната кооперация .Изключителен наглец,който слагаше рога на наивната Таня докато тя даяни по участия, за да храни неверния си мъж и любовницата му.за капак той навсякъде пуска лъжлива информация ,че тя го е зарязала заради младок. Измекяра не спря до там ,а продължи да тормози добродушната Таня със зяплахи, а сега с наглостта си отрича. Скоро всичйи ще еазберат йакво лъжливо и нахално ла.но е този. Добре,че Таня се усети и го шитна. Тотален използвач измекяр
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
естет
преди 10 месеца
-2
Пластмаса, отврат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени