Тъпите смешки се завръщат: „С Рачков всичко е възможно” излиза от комата

13 Август 2023, 07:08


Димитър Рачков пак ще разиграва тъпи смешки с колеги от обкръжението на продуцента си Маги Халваджиян в шоуто „С Рачков всичко е възможно”. Очакваше се завръщане на неговото „Забранено шоу”, но от Нова телевизия решиха да отрежат проекта за сметка на другото предаването с комика, което е по френски лиценз. То излиза от комата, в която беше държано от януари насам, и от есента се завръща в програмната схема.

 

Успехът на „С Рачков всичко е възможно” е истинско чудо предвид глуповатите идеи, върху които е изградено предаването. За който не го е гледал – в студиото се събират няколко популярни за широката публика гости, които изпълняват странни задачи като например скачане в чували, танцуване на балет, отговаряне на странни въпроси, докато се друсат върху специална платформа, разпознаване на вкусове на храна, която се яде със затворени очи, четене на думи и изречения по движението на устните на партньора и всевъзможни други безсмислици.

Невероятно, но факт – въпреки откровените глупости, които се случват в студиото на шоуто, рейтингът е страшно добър, както всичко, в което Рачков се изявява. Ето защо от Нова телевизия са решили да пуснат нов сезон. От есента предаването отново ще бъде на екран в обичайния си ден и час на излъчване – неделя, след централните новини. Вече се въртят реклами на предстоящото издание, в които се твърди, че то ще бъде по-добро от предишното. Зрителите искрено се надяват това да е вярно. 


Първият сезон на „С Рачков всичко е възможно” беше излъчен миналата есен. Въпреки че първоначално беше обявено, че в него всяка седмица ще гостуват различни звезди, няколко лица се набиха в очите на публиката с парманентното си присъствие. Сред тях са Борислав Захариев-Боби Турбото и Герасим Георгиев-Геро. Покрай двамата актьори пред камерите се наредиха редовните герои от предаванията на Халваджиян – Гала и Стефан, Алекс Раева, Рафи Бохосян, Софи Маринова, Станимир Гъмов, Фънки, Златка Райкова, Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка и т.н. Обещанието е, че в новия сезон ще бъдат включени нови лица. Съдейки по стила на продуцентите, това най-вероятно ще са някои от звездите от пролетното издание на „Като две капки вода” – Владимир Михайлов, Тома Здравков, Христо Петков, Кали, Керана, която вече е била при Рачков, но не пречи да повтори, Яна Маринова и т.н., писа "Уикенд".


Очаква се вторият сезон на шоуто на Рачков да се изправи в пряка конкуренция за зрители с музикалното предаване на Би Ти Ви „Гласът на България”. Там тази година съдии са две от любимите звезди на Халваджиян – Мария Илиева и Миро. Ясно е, че те временно спират участието си в предаванията на арменеца. Затова пък Галена и Любо Киров, които напуснаха шоуто на Би Ти Ви, вече са свободни и могат спокойно да заемат овакантените места в студиото на Рачков. Халдажиян често е работил с друга голяма родна фолк звезда – Преслава, но колежката й от Смядово засега не се е изявявала като участничка в неговот шоу. Нищо чудно наесен да е първият й път.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
От години не гледам нищо от Халтураджиян та изобщо не ме интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
манчо
преди месец
0
със синнджир да ме вържат, ще го скъсам, но няма да гледам този лигльо. страшно противно създание. дано го прави нарочно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо
преди месец
-1
Тоя тъпак е интересен само на бабички и умствено изостанали роми
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени