Тъщата и майката на премиера отсвириха семейството му за Коледа

https://hotarena.net/laifstail/tashtata-i-maikata-na-premiera-otsviriha-semeistvoto-mu-za-koleda HotArena.net
Тъщата и майката на премиера отсвириха семейството му за Коледа

Без родителите си изкара Бъдни вечер премиерското семейство.

Кирил Петков и съпругата му бяха в София заедно с трите си дъщери и посрещнаха усмихнато Коледа на отрупана с девет ястия трапеза. Следващия празничен ден Кирил и Линда посрещнаха на обяд таткото на Петков - Петко. Майка му Венета не смята да се откажа от високоплатената  си работа, за да е до сина си.  Тя е управител на клон на една от най-големите стари библиотеки в Канада, където живее почти от 30 години.

Майката и бащата на Линда -  Маргарет и Брад, също изкарали празници извън пределите на страната. Тъщата на Петков е диетолог по професия,  а по-късно е работила като специалист в пивоварна в Канада. Бащата на Линда не е идвал още у нас.  Малко преди да стане премиер, тъщата на Петков бе в България и помагаше  в сладкарницата на дъщеря си. Маргарет често откача до България, за да е по-близо до трите си внучки писа „България Днес“.

4 Коментара

Pi Ar

преди 2 години

Не спирате с ГЕРБ пропагандата, дано да си засужава

Коментирай

)))))))

преди 2 години

Взимате снимката от профила на Кирил Петков и започвате свободни съчинения!!! Отдавна сме виждали тази фотография.Нормалните хора се радват когато виждат усмихнато семейство . На всички на които това им липсва интриганстват,завиждат,злобеят. Коментаторите от hotarena вие от тази порода хора ли сте??? Много ниска топка сте.... За година време не сте мръднали в развитието си и на сантиметър Довиждане до 2032г. ако не сте фалирали.

Коментирай

:)))

преди 2 години

Vajnoto e 4e ima stabilnost v povi6enieto na vsi4ko:))))) a vie si melete o6te ze gerb koito ne upravlqvat ot mai:)))

Коментирай

МНОГО СТЕ ЗЛЕ

преди 2 години

Тъщата на Петков почина преди 2 години и е безумно да използвате информация без да сте наясно. Така наранявате хората, не осъзнавате ли?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.