Татяна сериозно застраши колежките си! С няколко хода уби конкуренцията

8362
22 Август 2018, 14:36


Снощи фолкпевицата Татяна пя на препълненения площад „Спартак“ в град Кърджали, а поводът е поредното признание, което изпълнителката на хита „Мамасита“ получи тази година, видя HotArena.

 

Тя бе избрана сред българските си колежки да подгрява концерта на турската звезда Сердар Ортач. От най-успешната музикална компания „Пайнер“ счетоха, че именно тя е най-заслужилата да открие мероприятие, на което основното перо е от такъв висок калибър.

 

2018 се оказва пикова за Татяна в няколко аспекта. С всяка своя поява, независимо дали става дума за концерт или пускане на нов проект, тя затвърждава позициите си в жанра все по-стабилно. Последните й песни се откроиха като хитове за текущата година и определено слага в джоб колежките си.

 

Именно 2018 и успехите й може да се окажат стряскащи за конкуренцията й, изказват предположение феновете на брюнетката. За всички е видимо, че Татяна се потруди упорито, за да вдигне летвата толкова високо.

 

Паралелно с всички ангажименти тя е и изпълнителката, която полага най-много усилия за да поддържа външния си вид и своята фигура винаги във форма. Тя е и прецедент – по-опитните имена в „Пайнер“ се оплакват, че по-младите им колежки се лансират повече от ръководството на самата фирма, докато Татяна доказа точно обратното – че може да е много по-актуална дори и от най-новите лица в димитровградската музикална империя.HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени