Таткото на Чочо работи за бебе

1170
21 Февруари 2018, 09:36„И аз по примера на Ицко Финци работя за бебе. Защо не?” Така бащата на Чочо Попйорданов – Иван, сподели новината, че има нова жена в живота си, научи HotArena.


Дамата се казва Диана Андреева и е финансов експерт. Освен това е една от най-влиятелните жени в България, пише „България днес”.


Двойката се надява на наследник, а половинката на Иван Попйорданов е била забелязана преди дни да купува овулационни тестове от аптеката. Двамата постоянно пускат снимки от планината, където са всяка свободна минута.„Живея си на планината. Постоянно сме в движение, покоряваме върхове с Диана”, хвали се щастливия бай Иван.
„Заслужаваш я, Иван, да сте щастливи дълги години.” „Толкова изстрада, че накрая и на теб Господ ти се усмихна”, и т. нат, споделят приятели на бившия шеф на БНТ.


Най-много на Иван Попйорданов се радва Ицко Финци, който също си взе млада булка. %Такова е нашето поколение. Не се даваме. Когато откриеш любовта, няма значение на колко години си”, казва Финци.


Не съм предал никой от семейството, животът продължава и аз се опитвам да го живея. Няма ден, в който да не мисля за сина си и съм сигурен, че той също би ме подкрепил, ако беше жив”, казва още Иван Попйорданов.

Той продължава да се грижи всеотдайно за жената на Чочо – Даниела и за осиновената му дъщеря – Катя. „Продължавам да виждам внучето, говорим си често с Даниелка, помагам, с каквото мога”, споделя Иван пред приятелите си.


Попйорданов е доволен, че книгата, която написа за сина си „Писма до сина ми” вече е с изчерпан тираж. Той се кани да напише и втора, която да е посветена на Чочо.


И се надява по този начин да изчисти името му от малките предателства, които някои недобросъвестни хора извършвали спрямо него.
„Но ние, които го обичаме, никога няма да го забравим”, категоричен е Иван Попйорданов.

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в България


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени