Теди Александрова за старите си колежки: Беше им лесно да пробият, а аз се мъчих! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/tedi-aleksandrova-za-starite-si-kolejki-beshe-im-lesno-da-probiiat-a-az-se-machih HotArena.net
Теди Александрова за старите си колежки: Беше им лесно да пробият, а аз се мъчих! (Подробности)

Теди Александрова скочи на по-възрастните си колежки, узна HotArena.

 

 

Аз се появих точно в най-трудното време на попфолка. Много по-лесно е било на колегите в онова време 2000-2005 г. да станат известни, да се покажат, да се докажат, да стигнат до хората, да направят хит, защото изпълнителите не бяха толкова много. А пък аз уцелих най-трудното време, моята вълна, която тръгна от 2010 година. Времето, в което спряха турнетата, спря раздаването на награди. На фона на това, че беше изключително трудно, мога да кажа, че съм доволна“, изригна блондинката.

 

 

В споменатия от Александрова период изпъкват големи имена във фолка като Преслава, Галена и Анелия. Тя обаче не споменава нито едно име, за да не влезе в открит конфликт.

 

 

И продължава за  себе си: „Явно Господ ми е дал такъв характер, че да мога да се изправям и да си казвам: „Ти си тръгнала нагоре. Още нищо не си постигнала. Не може да се отказваш. Няма връщане назад“. И вече в днешно време след девет години и половина от толкова песни, които пуснах, мисля, че фактите са налице. По принцип човек трябва да бъде доволен за това, че е жив и здрав. Ако дойде и успех, вече е бонус. Така че, да, щастлива съм. Но всъщност дълбоко в себе си си знам за тези девет години и половина колко беше трудно“, цитира „България Днес“.

 

 

 

 

Теди признава, че преобладаващите фенове я харесват, но винаги има и такива, на които не им е по вкуса. Положителните резултати от труда си обаче тя вижда в броя на участията си.

 

 

Ако не ме харесват хората, няма да имам работа, няма да се пълнят заведенията, а песните ми няма да са хитове“, категорична е певицата.

 

10 Коментара

Наталия

преди 4 години

Теди има прекрасна визия, страхотен глас и много стойностни песни. Това са фактите. Много ще се зарадвам тя да бъде на следващата Евровизия с нещо по-разчупено, за да я видят чужденците и да пробие на световна сцена. Таланта определено го има.

Коментирай

Каси

преди 4 години

Приключваме до визията, с уговорката че чак прекрасна не е! Това с Евровизията си е направо смешно, а за ТедитУ съм чувала, че пеенето съвсем не е източник на основни доходи...

Коментирай

Наталия до "Каси"

преди 4 години

Мила Каси, ако основния й източник на доходи е благодарността на заможни и щедри господа, това само потвърждава че Теди е умна жена и знае как да получи каквото иска. Ти да не мислиш че аз бих работила от 9 до 5 като слугиня за едни мизерни 1500-2000 лв., при условие че има толкова отзивчиви мъже? Не бъди наивна.

Коментирай

Каси

преди 4 години

Разбирам, че слуховете са достоверни! Жалкото е, че хора като ТедитУ и теб дават подобен пример на подрастващите момичета, защото един известен човек казваше "Няма богати простит*тки!"....и е много прав!

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

Каси, от къде на къде чужди и далечни хора, са длъжни да бъдат ПРИМЕР НА НЕЧИИ ДЕЦА?! Я, моля, всеки да си гледа децата и да ги възпитава - стига сте оставяли възпитанието на актьори, певци, популярни личности и тн. Аз сам съм отговорен за възпитанието и ценностите на моите деца - не очаквам нито 1 певица да дойде и да им каже кое е правилно и кое - грешно.

Коментирай

е

преди 4 години

Уважавам труда на всеки, но един запомнящ се хит няма Теди! А участия и песни има, защото машината Payner върви с пълна сила. На конвейер.

Коментирай

и

преди 4 години

На външен вид е клонинг на Гергана. Но по-вулгарен. Не знам защо с Гергана нещата замряха, тя имаше хитове. А Теди все още няма....след 9г. Само песни.

Коментирай

Таня

преди 4 години

С какво си известна ти ма ?? С голия ти задник дето е на показ във всичките ти клипове. Пълна боза

Коментирай

devil

преди 4 години

Аууу горката циганка толкова и е било трудно да измисля начини да бъде хем гола навсякъде хем да не и се виждат гнусотиите. Толкова се е мъчила да си избира от просташки по-просташки и олигофренски песни.....

Коментирай

копие

преди 4 години

Теди е едно лошо копие на Гергана, но милата след близо 9 години няма и малък допир с успехите които жънеше Гергана. Милата Теди колко и се иска да има песни, които да останат във времето, но песните и са евтини и вулгарни, каквато е и тя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.