Теди Бургазлиева с ВИП изолация! С мъжа й строят утопичен град

https://hotarena.net/az-jenata/tedi-burgazlieva-s-vip-izolaciia-s-maja-i-stroiat-utopichen-grad HotArena.net
Теди Бургазлиева с ВИП изолация! С мъжа й строят утопичен град

В същински лукс сред палми зеленина, екзотични растения, океана и панорамни гледки отвисоко към баровския Ориндж Каунти, в който живее от началото на април тази година, прекарва социалната изолация покрай COVID епидемията Теди Bургазлиева.

 

Мис България 2002 и половинката й Симеон сбъднаха американската си мечта и тревожната ситуация с коронавируса не попречи на семейната идилия в Америка. Призивите на световната общност да си останем у дома в тежките времена не засягат особено Теди и Симеон, тъй като и двамата работят дистанционно по своите проекти, а освен това имат и възможност пълноценно да се грижат за отрочетата си - близнаците Раян Ема.

 

„Мечтите се сбъдват! Благодат ти, любов моя! Безкрайно е лятото в душата ми“, разкрива Теди, споделяйки видео в социалните мрежи от брега на океана в Калифорния, в което разхожда край плажа дечицата си.

 

Бургазлиева и Симеон имат и повече време да осмислят и разработят още по-усърдно своята уникална идея построяване на град на бъдещето, издигнат сред природата без коли, стрес и мръсотия.

 

„В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израснат в личен и професионален план. Може би ще бъдем първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта. Нямаме се още достатъчно средства да я осъществим, но търсим начин да изкараме пари и да ги инвестираме там“, разказва Симеон и добавя, че с Теди са много ентусиазирани да осъществят замисъла си и все повече хора узрявали за техните планове.

 

„Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Идвайки в САЩ, си мечтаех за палат в Бевърли Хилс, две ферарита и ламборджини отпред; да ходя по скъпи ресторанти имам богати съседи. Това бе американската мечта, когато се докоснеш до този стандарт на живот, осъзнаваш колко е безсмислен и че тази показност не те прави щастлив. Със Симеон имахме възможност изживеем този живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго - децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръста, да си играят с шишарки, да няма коли и мръсотия. Искам малко неща, удобни за поддръжка. Ако си отглеждаме част от храната, ще бъдем много по-здрави“, споделя своята визи за бъдещия проект моделката, пише „България Днес“.

11 Коментара

Ppp

преди 3 години

Една от най-хубавите миски. Беше естествено красива. Вероятно и сега е така. Защо не проби на международното участие за Мис Свят? Сигурно и там е като тук, не избират хубавите

Коментирай

Мария

преди 3 години

Те са олицетворение на сбъдната мечта-млади, красиви, умни и реализирани. Отдадени на семейството си, на здравословния начин на живот, живеят на едно от най-исканите места в Света... Бъдете живи и здрави!

Коментирай

///

преди 3 години

Тази новинка интересува само родата им.

Коментирай

Варналиев

преди 3 години

То не само, че интересува само родата им, но очевидно и родата е впрегната да пише хвалебствия...

Коментирай

Неграмотници!

преди 3 години

"децата ми да си играят в пръста" - В кой пръст? Средния или кутрето? "ПРЪСТ" е дума, която може да бъде както от женски, така и от мъжки род. Тук сте я членували като мъжки, когато очевидно е от женски. Така написаното даже няма смисъл.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Децата и сред природата ще си играят с шишарки и ще гледат пластмасовата си майка.Докато осъществят тази мечта/ако изобщо я осъществят/децата вече ще са пораснали и кой знае накъде ще ги отвее вятъра.

Коментирай

До неграмотници

преди 3 години

Тук не се придържат много към граматиката и правописа...Важно е "новината" и "звездата"

Коментирай

Боби

преди 3 години

Ами да се върнат на село , там ще играят в пръстта. Не е нужно се буташ при американци и да се правиш на велик. Всяка жаба да си знае гьола

Коментирай

Naivnostta...

преди 3 години

nishto n znaesh...Beshe hubava, da na 16. Diskvalifitsiraha ia zashtoto imashe goli snimki oshte ne 16. Zamina za USA, machakshe suma ti vreme charshafite na bivshiat na Sonia Vassi- edno jigolo na ime Vassil. Ne probi, zashtoto si misleshe, che i tam e kato v BG- stiga da si krasiv, drugo ne ti triabva. Opita se da se pravi na dizainer, ama samo se nablaska s filleri iplastichni operatsii- ne vijdash li ,che ne prilicha na sebe si. Nakraia nameri Simkata- dete na roditeli sas senchest business i ridobiti milioni i zapochna da se pravi na pisatelka, na life coach i da dava saveti za shtialo i za neshtailo. Pitaite Sonia Vassi kakvo raboteshe Tedito v l.A. v nachaloto...

Коментирай

Naivnostta...

преди 3 години

Ne znaesh nishto/// I dvamata sa kompleksari i samo se butat. Tedi napisa kniga i sama si ia kupi i preporachva s glupavi saveti kak da uspeesh v jivota, sled kato neiniat upeh se dalji na samnitelno zabogateliat i maj. Ne jiveiat v Orange County. Yedy ne prilicha na sebe si ot filleri. Ne uspia da probie, zashtoto niama dostatachno kachestva- taka i ne moja da se otarsi ot mutrenskiat si mantaleitet, che shtom sam krasiva, ne triabva da rabota. Napava se i se pravi na bankerka, no s tazi vizia na evtina playmate-ka, niama kak da te vzemat seriozno. Ptvorete edno spisanie Forbes i vijte kak izglejdat jenite sas seriozen buainess. I ne govoria za KYlie Jenner

Коментирай

NISHTO OBSHTO S ISTINATA

преди 3 години

MAJAT NA TEODORA VAOBSHTE NE E BOGAT, TOI E BACHKATOR PO STROEJITE V AMERIKA. NITO TOI, NITO TIA NIAMAT NIKAKVI DIPLOMI I KVALIFIKATSII. TAKA CHE I ZA SEKRETARKI NIAMA DA GI VZEMAT, TEODORA NAI MNOGO DA E BILA CHISTACHKA V BANKATA. POVECHETO OT VREMETO SI SAM JIVIAL V AMERIKA I KANADA, I ZNAETE LI CHE POZNAVAM HORA, KOITO RABOTIAT KATO KASIERI V BANKITE V SEVERNA AMERIKA I VSICHKI IMAT PO 2 DIPLOMI ZA VISSHE OBRAZOVANIE - MASTER/MBA I BAKALAVAR. A TIA TEODORA OSHTE EZIKA IM NE MOJE DA GOVORI, DALI I VAOSHTE IMA ZAVARSHENO SREDNO OBRAZOVANIE, A ISKA I BANKIERKA DA BADE, TAIA JENA NE E V RED. I E TOLKOVA GLUPAVA, CHE MISLI, CHE DRUGITE I VIARVAT. AMERIKA NE E DALECHE, PALNO E S BALGARI TAM, I KOLKOTO I DA SE KRIIAT, ZA DA NE VIDIAT TE, CHE JIVIIAT V EVTINA KASHTA KUPENA NA KREDIT, TO VSICHKO SE RAZBRA ZA TIAH. A PAK KNIGATA I E OTPECHATANA NA TOLKOVA EVTINA HARTIIA I E TOLKOVA GLUPOVATA I NAIVNA, CHE PRILICHA NA NIAKAKVA CHERNOVA NA BAVNORAZVIVASHT SE, OTPECHATANA NA TOALETNA HARTIA. AMA TOVA E UZPIALA DA SI POZVOLI ''BOGATATA'' MOMA.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.