Теди Бургазлиева в откровена изповед: Най-трудният момент в живота ми е смъртта на сестра ми, а най-щастливият – настоящият!

6065
06 Октомври 2018, 17:07


Теодора Бургазилева Мис България 2002, стана майка за първи път преди дни. Красавицата роди близнаците Ема и Раян, и твърди, че в момента изживява най-щастливия си период в живота си. От 10 години тя е в САЩ, където се е установила в Лос Анджелис. Заминава след развода си с Александър Младенов, големият син на Стойчо Младенов. От миналата година е омъжена за бившия автомобилен състезател Симеон Иванов.

Красавицата с умиление си спомня вълненията щом за първи път е зърнала близнаците си. „Никога няма да забравя личицата им в момента, в който ми ги подадоха. И двамата бяха опаковани като истински подаръчета, а дъщеря ми имаше дори панделка“, разкрива пред „24 часа“ миската.

Засега Теди поделя грижите за бебета с мъжа си. Изгради са режим, в който и двамата могат да поспят. Ема е кръстена на дядо си Еми и баба си Мили, а Раян на баба Руми и дядо Янко.

Наскоро Бургазлиева основала фирма за изграждане на курсове и класове за самоусъвършенстване, както и с организацията на ритрийки (за жени) в различни точки на Калифорния. Преди седмица пък издава първата си книга на български „Невъзможно“.

Съпругът й до скоро се е занимавал с написване на книгата си „0,1%“, която издава на рождения ден на децата. В края на годината стартира голям проект, около който засега не иска да говори.

Теди си спомня и първите години в САЩ.

„Работила съм като продавачка в магазин, хостеса  в ресторант, сервитьорка в казино, агент на недвижими имоти, банкер, инвестиционен консултант. Имах бизнеси с онлайн магазин за дрехи о очила, онлайн арт галерия, артгалерия във Филаделфия. В първите две години в Щатите работих на две места едновременно и спях по 4 часа на ден, докато изплатя документите по делото с визата и се устроя“, спомня си Теди.

Най-трудният момент в живота на миската е смъртта на сестра й, а като най-щастлив определя настоящия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени