Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти

https://hotarena.net/laifstail/tedi-burgazlieva-zajivia-v-orindj-kaunti HotArena.net
Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти
Нов дом в Ориндж Каунти - квартала на богатите, до брега на океана и сбъдване на американската мечта. Луксозен комплекс с прекрасна панорама, финансова стабилност и живот като на кино със съпруга си и двете си деца. Всичко това описва живота на Мис България 2002 Теди Бургазлиева в САЩ, видя HotArena.


Със своята половинка Симеон и близнаците Раян и Ема най-красивата българка за 2002 година се мести в Отиндж Каунти преди броени дни. Четиримата се нанесоха в тузарски затворен комплекс с басейн, палми и приказен син хоризонт над океана. Всичко това се случва в разгара на епидемията с COVID-19, която в сряда регистрира рекорден брой смъртни случаи в САЩ - 2569 починали за едно денонощие. 


Президентът Доналд Тръмп обяви, че пикът на заразата вече е преминат и очаква скоро икономиката на САЩ да се съживи. \"Преосмислих някои приоритети в живота си и се отдадох на 100% на малките сладкишчета. Преместихме се в Ориндж Каунти и разузнахме градините и училищата в района. Все още имаме неразопаковани кашони и доста несвършена работа\", сподели Бургазлиева и допълни, че със съпруга й Симеон, който също като нея емигрира зад Океана преди години, без да има познати и приятели, работят по уникален световен проект - градове на бъдещето в целия свят, построени сред природата в гори, без коли, стрес и мръсотия.


\"В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израстват в личен и професионален план. Ние ще сме първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта, но все още нямаме достатъчно средства, за да го осъществим, затова търсим инвеститори.\", разказва тя.


\"Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Със Симеон имахме възможност да изживеем луксозния живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго - децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръстта, да си играят с шишарки и да няма коли и мръсотия\", споделя Бургазлиева.


Тя и Симоен смятат да са първите, които ще заживеят в подобен град на бъдещето, изграден от тях, пише България днес. 



28 Коментара

>>>

преди 4 години

От тези се интересуват само роднините им,така че излишна новина.

Коментирай

Pppp

преди 4 години

Една от най-красивите ни миски

Коментирай

...

преди 4 години

Титлата и отнета заради голи снимки като непълнолетна.Та никаква не е.

Коментирай

преди 4 години

Освен ИСТИНСКИ! красива е и много умна! Защо не напишете къде работеше и колко се издигна във финансовите среди от нищото....това е воля....а не да налееш хиалурон в устните :))))

Коментирай

и

преди 4 години

Къде е работила? И какво?

Коментирай

Голяма работа

преди 4 години

Имам чувството, че долният колентар е или майката или бащата на въпросната Мис България. Голямо хвалене, голямо нещо. Нито я знам коя е тази, нито ме интересува. Най-красивата Миска друг път, само очите са й интересни. Всичките й снимки са филтрирани, кой знае как в действителност изглежда сега. Също така от тази статия смърди на поръчана по случай голямата работа, че са се преместили тия да живеят някъде си. Как така става, вчера се преместили, а вече се знае и се пишат статии, уж защото са мнооого интересните перспни. Ако е толкова добре тази Миска щеше да си живее живота и да се радва, а не да се пъне да се припомня на хората в България. Явно за никой не е интересна в Америка.

Коментирай

преди 4 години

Ето от такива прости коментари-като този под мен-талантливи лекари,учители,че и мис бг се изнесоха:)простаци,спрете с простотията:)))))моля:)))

Коментирай

Тази "Мис"

преди 4 години

Започна прекалено да се натрапва, след като се събра със сина на неслучаен човек. Допреди това не искаше да се знае за живота й в Сащ. Явно парите и рекламата са от него. От бащата на неслучайния жених.:)))) Т. е. от бедна България. И не, не става дума за бившия й свекър Стойчо Младенов, а за настоящия. Теодора, бъди щастлива и не ни занимавай с личните си въжделения! /Нали затова са лични./

Коментирай

Тази "Мис"

преди 4 години

Започна прекалено да се натрапва, след като се събра със сина на неслучаен човек. Допреди това не искаше да се знае за живота й в Сащ. Явно парите и рекламата са от него. От бащата на неслучайния жених.:)))) Т. е. от бедна България. И не, не става дума за бившия й свекър Стойчо Младенов, а за настоящия. Теодора, бъди щастлива и не ни занимавай с личните си въжделения! /Нали затова са лични./

Коментирай

Malibu babe

преди 4 години

ne, ne tiama hialuron v ustata, ima neveroiatno kolichestvo bottox v cheloto i ne samo tam . Ne moja h da ia poznaia na snimkite kato pak iznikna ot niakade si s izmislenata is kniga, koiato niama ni edin otziv v amazon. Haha. Dali vaobshte niakoi ia e chel osven rodninite i? Mnogo se e izidignala, niama shto- v L.A. ambitsiata se izraziava v tova s koi ti sitska da is legnesh. Ne beshe li vaprosnata misska gadje na edin neudachnik nachechen Vasko, koito beshe jigolo na Sonia Vasi? Posle ne se li opita da bade dizainer na bluzki i drugi bokluchki Teodorka? I nakraia hvana bogatia bulgarin s nasledenite parichki i stana pisatelka, motivational speaker i ne znam si kakvo... Mnogo preuspiala. By the way, moga da ti kaja, che po nachina po koito izglejda izbohto ne moje da e goliamata rabota vav finansovite sredi za koito mi govorish. Amerikantsite sa mnogo konservativni, a Teodorka niama seriozen vid. Da, za Sunset Strip stava.

Коментирай

FFffffff

преди 4 години

ne bih kazala. Izglejdashe nevinna i sladka na 16, no vapreki tova, beshe sas stranna masivna dolna chelust. Sega e obezobrazena ot botoxi i filleri.

Коментирай

FFffffff

преди 4 години

tochno taka. Znaem chii sin e Monkata- profesia- bivsh avtomobilen sastezatel i life coach- izmislena istoria, samo za zaparavan. A inache e iasno , che harchi zdravi pari. Osven tova i e do ramoto, DA ste im vijdali snimki edin do drug? Teodora vinagi e kolenichila ili v niakakvi idiotski teen pozi. Ai sas zdrave. Ne mi gi hvalelte.

Коментирай

do n

преди 4 години

raboti i tia ne znae kakvo- puska si statiiki za see si- motivational speaker, life coach i samozvana pisatelka, koiato napisala kniga (samoizdadena v silno ogranichen tiraj) kak da te nauchi da uspeesh v jivota! Zashtoto vaprosnata "krasavitsa" nablaskana do spukvane s filleri- kratunata i e stanala kato Haloweenska Tikva beshe mnogo uspiala predi da nabara vaprosniat saprug s nasledenite parichki ot BG. Inache, Monkata i e do krastta, ama tova sa podrobnosti. Doreto dalgo vreme machka charshafite na Vasil Ananiev, koito puk predi tova beshe sugar baby na Sonia Vassi. Aide, hodi gi razpraviai na niakoi drug kolko si uspeshna zad Okeana s viziata si na statistka ot "Pretty Woman" ii Leaving Las Vegas- takava podpuhnala ot filler i zamiazala na maimuna ot plastichni operatsii, znaesh li kolko seriozna im izglejdash na amerikantsite? Znaesh li kolko shte ti dadat da imupravliavash i investirash parite, kato fizionomiata ti ot 5 km kreshti evtino silikonovo nedorazumenie! Tochno nula.

Коментирай

Горан

преди 4 години

Да не забравяме, че освен фалшивия PR и проститутския живот в САЩ, тя още в България си беше на повикване. Големия маргин я тъпчеше... теодорката да хачрчи парите на свекъра, докато глупавия му синковец е влюбен, че после с тея две деца ще й се наложи наистина да мие чинии, както обяснява

Коментирай

Няма лошо

преди 4 години

Татко му праща пари и харчат.... Няма лошо

Коментирай

Бляк

преди 4 години

Не ми харесва - има ужасен нос и смешни ретро вежди..лицето и винаги е мазно като олио!

Коментирай

Проверете в инстаграм профила й- нищо особено не е тя

преди 4 години

След като написах името на тази Теди е инстаграм и намерих профила й, от снимките там излиза, че мъжът й е грозен и нисък. Тя е супер слаба, приличаща на скелет, главата й е голяма за това тяло и е с форма на яйце. Има една снимка, където е бременна с мъжа си пред обикновенна дървена в строеж къща. Предполагам, че тов е въпросната супер луксозна, с басейн къща. От снимката си личи, че къщата не е нищо особено, сигурно има малък басейн в двора отзад. Моля не прекалявайте със захаросаните описания на неща, които сами може да намерим в интернет и да сравним, че не са истина.

Коментирай

Тя е готина

преди 3 години

И не е виновна, че синковеца харчи. Нека се кефят...

Коментирай

:))))))))))

преди 3 години

Ако наистина са сбъднали американската мечта,нямаше да се бутат у долнопробни жалтурски сайтчета у нас.

Коментирай

Anastasia Beverly Hills

преди 3 години

tozi s kakvo si e narisuval vejdite- neshto ne si e podbral tsveta, a uj jivee v L.A., mekata na vejdite... Anastasia Beverly Hills

Коментирай

Хриси

преди 3 години

Невероятни сте хорската злоба край няма вероятно няма да прочетеш коментарите под мен ,но каквито и да са все тая повече живеят в панелните си блокове и единственото което правят е да хейтват,ами нека е син на който си ще и тя вика е била лека дама ,надали масовката от вас са като Дева Мария Хахаха и едно допълнение хот арена е толкова измислен сайт новината ,която четете тук е посредством информацията,която те двамата дадоха в един от влоговете си силно се съмнявам да могат да си позволят живот в този квартал пък било то и под наем и да се вълнуват от този жълт сайт ........продължавайте напред където и да сте и бъдете все така усмихнати следя ви в ю туб невероятни те :)

Коментирай

ot USA s lubov.

преди 3 години

Hristka, ne te znam ti kade jiveesh- moje bi si v panelk.a Moje bi nikoga ne si bila v Orange County i moje bi jeni kato Tedi sa dostoini za vazhishtnie. Ok, No mnenieto na povecheto (i koito ia poznavame zadochno) savpada s mnozinstvoto. Az jiveia v San Diego, ne ne v panelka. Trudno mi beshe, uspiavah da se zidarjam s niakolko pochasovi raboti dokato zavarsha . liatno vreme gledah detsa, no za razlika ot tedi nikoga ne sam pravila kompromis s tsennostnata mi sisteema. Nakraia vsichko si se naredi, no biaha mnogo trudni 4-5 godini. Sega i hubava rabota imam i ot kashti moga da rabotia predvid obstoiatelstvata i prekrasno semeistvo si imam. Tedi ne iskashe da se znae nishto za jivota i tuk dokato machkashe charshafite na onia glupka Vasil Ananiev, koito beshe jigolo na Sonia Vassi. Uj imashe niakakva galeria, uj beshe dizainerka na bluzki- vseki znae, che ot takav creative business v USA niama pari, zashtoto takova kato Tedi sa nad pati ibez pat. No, izvednaj se hvana s tova nedorazumenie avtomobilen- sastezatel-life coach i zapochna da paradira za uspehite si, za jivota si i za absolutno vischko. Dori se opitva da dava akal v jivota kak da uspeesh- e, vidiahme ia formulata na "uspeha" i- hvani si bogat naslednik i stavash life coach. A kolkoto do tova kak investira parite na bogatite- moga da ti garantiram, che Teodora s tazi leka vizia 100% ti garantiram, che nikoi, ama nikoi investor ne moje da ia vzeme na serino s tia plastiki i filleri.

Коментирай

DA AMA NE

преди 3 години

TUKA TE NE SA V ORANGE COUNTY, AMI SA SE SNIMALI V PARK. MAJAT NA TEODORA E BACHKATOR PO STROEJITE I TE TAM JIVEIAT V EVTINA KASHTA KUPENA NA KREDIT. ZATOVA VINAGI SE SNIMAT NAVAN, ZA DA NE VIDIAT HORATA EVTINATA IM KASHTA. NE I MINA NA TEODORA NOMERA S AMERIKANTSITE I SE OJENI ZA GLUPOVAT NASHENETS - BACHKOTOR PO STROEJITE KATO SAMO TOI SAMIIAT ZNAE, CH E COACH.

Коментирай

meka kitka

преди 3 години

abe choveka e meka kitka. to si mu lichi. zatova I detsata mu se rodiha in-vitro, toi ne moja da gi napravi. a pak I Teodora nali imache ginekologichni problemi svarzani sas zabremeniavaneto, ta ako ne beshe IN-VITROto ta tia da rodi bliznatsi (kakto chesto se sluchva pri in-vitro), mekata kitka I ialovata Teodora, nikoga niamashe da imat detsa.

Коментирай

bachkator

преди 3 години

Simeon niama nikakvi kvalifikatsii, toi e BACHKATOR v Amerika.

Коментирай

NE SA BOGATI

преди 3 години

Tiia niamat NIKAKVI PARI, Jiveiat tam v evtina kashta, kupena na kredit i im ostavat pari samo za hrana. A vaobshte dali imat kola ili I tia e treta upotreba (kato Teodora ;-)

Коментирай

samnitelno minalo

преди 3 години

Kam ot USA s lubov: Hvanala se e s Nedorazumenieto, zashtoto samo tova Djudje i se e varzalo. Ne i e minal nomera s amerikanetsite. Kakto kazvash tuka jeni pod pat i nad pat - i ne e dostatachno da si glupovata i naivna zlatotarsachka, triabva i um v glavata, a Teodora e niakakvo glupovato sachtestvo, tolkova glupava, che tia samata ne moje da razbere, che nikoi ne viarva na lajite i. Zatova shte si jivee POSREDSTVINIA jivot v evtinata kashta, kupena tam na kredit, i shte izprashta snimki na jalti saitcheta, ta barem niakoi i poviarva.

Коментирай

Kirlivi Rizi

преди 3 години

Teodora niama NIKAKVI DIPLOMI I KVALIFIKATSII, dori ne se znae dali e zavarshila srednoto si obrazovanie, Dori I ezika go govori mnogo zle I trudno I se razbira kato govori. Tia SAMA SI PISHE POLOJITELNITE KOMENTARI TUKA. Znaeme gi v Amerika. Teodora se izdigna ot chistachka v bankata do shev na chistachkite, toest chistachka nomer edno, zashtoto beshe mnogo ambitsiozna I chisteshe poda I toaletnite v bankata mnogo usardno, ta I dadoha malko po-goliama zaplata za sashata rabota. Ima balgari v AQmerika, koito IA ZNAIAT, da ne si zaravia glavata v piasaka, shtoto ako tia ne iska da vidi, che iai gledat I znaiat, ima hora, koito gi poznavat mnogo dobre v Amerika I moje tuka da izkarat kirlivite I rizi na pokaz pred tsiala Balgaria (shtoto samo tuka samo niakoi ia znae).

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.