Теди Хитлера пази силиконовото си гадже от нагли свалячи

https://hotarena.net/laifstail/tedi-hitlera-pazi-silikonovoto-si-gadje-ot-nagli-svaliachi HotArena.net
Теди Хитлера пази силиконовото си гадже от нагли свалячи

Анна-Мария Чернева започна да се появява в ефир с все по напращяло деколте.  Силиконката изпълнява музикални поздрави по Фен Ти Ви,  а големият въпрос на всички нейни фенове е дали е увеличавала кубатурата на бюста си.

„Не съм слагала нови гърди, същата съм като преди“, казва пред „България Днес“ красавицата.

Изкушаващият глас на сексбомбата кара зрителите да се хвърлят в ефир с предложения за запознанство и още нещо. \"Всякакви се обаждат. Някой псува, други правят комплименти. Трети те канят на среща, четвърти ти иска телефона, пети пита дали съм обвързана\",  споделя Анна-Мария, която преди няколко години отряза мераците за брак на Христо Сираков.

За спокойствието на Чернева се грижи  нейният страховит приятел. Вече 4 години Анна-Мария е заедно с върлия фен на „Левски“ Теди Хитлера. \"Теди е свикнал с коментарите на хората. Все пак съм публична личност. Вече не се дразни когато някой глупаци ми пишат. Ако се налага той се оправя с тези, които са много нахални“.

8 Коментара

1

преди 3 години

А като са много нахални, най нахалния е един италиянец дето постоянно и коментира снимките и не само на нея. После ходи при него заедно с онази Денис. Е това какво е уж са четири години заедно, а до колкото помня лятото писахте че са две години?

Коментирай

Курва е

преди 3 години

Nicola_dimola1 се казва

Коментирай

Eli

преди 3 години

То па едно гадже! Ум да ти зайде! Татуиран като клюкарски вестник. Па тая, па една мацка. Черничко, грозничко и със силиконче.

Коментирай

Естет

преди 3 години

Има вкус Анна Мария. Какъв левент си е хванала само. Какви ли деца ще се родят от тази звездна двойка...

Коментирай

b

преди 3 години

Ти/Той мерилил/а ли си температурата днеска

Коментирай

абе,

преди 3 години

Престанете да натрапвате боклука на нацията.

Коментирай

Hadji Gencho

преди 3 години

Kak i mirishe kotaraka e niama takava mirizma na danna riba

Коментирай

Mephistopheles

преди 3 години

Какво ми пазиш ДЕДОВИЯ БЕ !!ХИТЛЕРА МИТЛЕРА , МУСОЛИНИ ЗАПРЕТЕ СИ ФИЛМА ЧЕ ПРИЛИЧАТЕ НА ДЪРВОДЕЛСКИ ОТПАДАЦИ С ТОШКО ШАРКА ПО ТЯЛОТО , НЯМА СИ СЛАГАТЕ ПРИЯКОРИ НА РЪБА НА ПОЗНАНИЯТА СИ , ЧЕ СКОРО ЩЕ СПИЧАТЕ !! ДЯВОЛО ВИ ШИБА КАК СИ ЗНАЕ И СТЕ КАТО УРОДЕ У ГЛАВЪТА .. И ЕДИН ВИККК СЕГА: АЙЙЙ МЪРШАТААА ДОЛНААА ВЕДНАТА В СТРОЯ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.