Темида прецаква Диана Димитрова за побоя

21 Юни 2023, 09:00


Над месец и половина мина след обжалването на Диана Димитрова по повод отказа на прокуратурата да разследва нанесеният й побой преди 5 години, а отговор все още няма. Прокуратурата се мотае и не е пратила до съда молбата на актрисата за обжалване, пише България Днес.

Законовият срок, в който това трябва да се случи е 1 месец. На 5 юни този срок е изтекъл и сега не е ясно какво следва. Вероятно идните седмици съдът ще се произнесе и тогава ще разберем дали Темида ще уважи молбата на актрисата и прокуратурата ще бъде задължена да продължи да разследва и да дири истината около побоя над актрисата.

Диана бе разпитана по случая още миналата година на 20 декември. Там Димитрова е посочила името на насилника си.

Цялата история започна след пост във фейсбук, в който актрисата обяви, че е била пребита по време на снимки. Димитрова пази снимките, на които се виждат синините, цели пет години на стария си лаптоп. Решава да ги покаже едва в края на миналата година. Органите се самосезираха и започна разследването. Малко по-късно то бе спряно, тъй като според следователите няма достатъчно доказателства, които да уличават конкретно лице в побоя.          
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени