Ти да видиш! И Зара била държанка на Васил Божков Хазартният бос я издържал докато учи в Ню Йорк)

https://hotarena.net/pod-pricel/ti-da-vidish-i-zara-bila-darjanka-na-vasil-bojkov-hazartniiat-bos-ia-izdarjal-dokato-uchi-v-niu-iork HotArena.net
Ти да видиш! И Зара била държанка на Васил Божков Хазартният бос я издържал докато учи в Ню Йорк)
Хазартният бос Васил Божков е издържал бившата брадърка Зара, докато учи актьорско майсторство в Ню Йорк, научи HotArena.


Милиардерът с прякор Черепа толкова си паднал по разкрепостената красавица, че я превърнал в своя официална метреса, по която харчел крупни суми.


Звездата на Светозара Трендафилова изгря в първия сезон на „Биг брадър” в края на 2004 г. Варненката бързо се впусна в светския живот у нас. Една от най-дългите й връзки бе с бизнесмена Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки. Известният ценител на женската красота сериозно хлътнал по доста по-младата от него Зара. Затова, когато обявила, че заминава да учи актьорско майсторство при Джон Войт, бащата на Анджелина Джоли, мнозина предположиха, че неин спонсор е Сираков. Оказа се, че образованието й в САЩ е струвало 46 000 долара – сума, която платил не Ицо Стоте манекенки, а милиардерът Васил Божков. 63-годишният олигарх години наред бе сочен за най-богатия българин, а състоянието му се оценява между 1 и 3 милиарда лева.


„Пътуването си до Америка дължа на един страхотен човек, който абсолютно без нищо в замяна сбъдна мечтата ми. Това не е Христо Сираков!”, коментирала е за мистериозния си щедър спонсор Зара. Тя живеела в апартамент под наем в центъра на световния мегаполис Ню Йорк, а Божков плащал не само обучението й, но и целия й престой в страната на неограничените възможности. Вместо да учи актьорско майсторство, амбициозната брюнетка се отдала на забавления. Зара и колегите й от курса редовно купонясвали в местните елитни клубове.


След това една от най-известните героини в историята на риалити шоуто живя известно време в Дубай заедно с издирвания от Интерпол Иван Танев, син на бившия земеделски министър Георги Танев. В края на 2014-а Зара се разделила с баровеца, нашумял като Иван Универсалния. Тя се притеснявала от евентуални съдебни действия срещу нея, тъй като любимият й бил издирван с червена бюлетина заради източването на над 60 милиона лв. от ДДС.  Зара зарязала заможния си приятел, но останала да живее в Дубай. Там съдбата я срещнала с бъдещия й съпруг - австралийският триатлонец и бизнесмен Ерик Уотсън, с когото обиколиха света. За разлика от Васил Божков и Христо Сираков, които могат да й бъдат бащи, Ерик бил с 2 години по-млад от Зара. През 2016 г. двамата набързо сключили брак и се преместили да живеят в родината на съпруга й. Миналата година семейството им се разпадна и се заговори, че са Ерик и Зара са се развели заради невъзможността й да имат деца. Бившата брадърка се е установила да живее в островната държава Бахрейн, пише Уикенд.

14 Коментара

ми,

преди 3 години

Съдба на проститутка.Минават я всички платежоспособни.

Коментирай

selest

преди 3 години

От жена от провинцията друго и не очакваме.Толкова ги мързи да изкарват хляба си с честен труд и собствени усилия, че само гледат да омотаят някой чичко паричко и да си веят задника по света. Поредният паразит на земята. Такива трябва да се убиват бавно и мъчително пред очите на всички за назидание!!!!!

Коментирай

До selest

преди 3 години

Всички хитри коври независимо дали са софиянки или провинциалистки са от един дол дренки!

Коментирай

буби

преди 3 години

То пък да беше една красавица... Не знам тия мъже с възможности как са се излъгали.. Сигурно други неща може..

Коментирай

Надя

преди 3 години

Тоеа не е новина.Зара така си живурка; безславно,нечистоплътно,уродливо.

Коментирай

Десо

преди 3 години

Тази беше най грозната отрепка

Коментирай

Амор

преди 3 години

А сега някой да се сети при кого отиде Черепа. Танев е най-голямата гад в новата ни история, що пичове почерни

Коментирай

Az

преди 3 години

Това тая зъбла ли си го изпрати като информация?! Тоя крокозъбел няма кой да го погледне, камо ли да е замесен с Черепа...ще се разплача от смях

Коментирай

Хахахаха

преди 3 години

Ти сигурно го познаваш? Хахахх Аман от тъпи патки, мислещи че са наясно с всичко!

Коментирай

А,

преди 3 години

като остарее ще стане маман и ще подлъгва млади момичета за нейната професия.

Коментирай

И

преди 3 години

Аксиния също

Коментирай

ИТ

преди 3 години

Наде! Стига, нерде Йоханесбург, нерде бар Текила.....

Коментирай

ИТ

преди 3 години

Наде! Стига, нерде Йоханесбург, нерде бар Текила.....

Коментирай

selest

преди 3 години

Като му гледам вкуса на тоя Божков, за да се хване с това плашило Лилана нищо чудно и Зара с конската физиономия да е харесал.... явно има ниски стандарти за жени

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.