Ти да видиш: Интелектуалки атакуват „Ергенът” 2

https://hotarena.net/laifstail/ti-da-vidish-intelektualki-atakuvat-ergenat-2 HotArena.net
Ти да видиш: Интелектуалки  атакуват  „Ергенът” 2

Новият Ерген на Би Ти Ви – Евгени Генчев, е изострил апетита на интелектуалките към риалити формата, писа  „Уикенд”. Веднага след като името му бе обявено от продукцията, към нея са завалели заявления за участие от писателки, артистки и студентки в хуманитарни специалности като философия, филология и психология. Всички те искат да свържат съдбата си с популярния пианист.

 

За разлика от миналата година, когато форматът бе пълен с плеймейтки и търсачки на бърза слава, тази година за „Ергенът” са кандидатствали много дами с доказан интелект и романтични души. Не че няма и други моми сред желаещите да влязат в риалитито, но се очаква този път силиконовите красавици да бъдат поставени на заден план за разлика от интелектуалките. Според слуховете, самият главен герой в предстоящия сезон – Евгени Генчев, не изпитвал кой знае какъв интерес към момичета, мечтаещи за корица на мъжко списание. Като артист и пианист с три дипломи от престижни европейски университети той искал да свърже живота си с дама с подобни на неговите собствени интелектуални и артистични качества. Твърди се, че не искал в обкръжението си меркантилни жени, чиято основна мечта е да им подарят скъп часовник или автомобил. Предпочитал дами с класа.

Много негови колеги от музикалния свят се чудят как се е навил да влезе във формата на фона на скандалите в него тази пролет. Според запознати, 33-годишният пианист разчитал, че телевизионната слава ще му донесе достатъчно фенки у нас, за да може да се върне за постоянно в родината. В момента той живее в Будапеща, тъй като е по-популярен в чужбина отколкото в България. Изявите му на нашата сцена са основно в родния му град Пловдив. След като обаче вторият сезон на риалитито тръгне, се очаква славата му рязко да избуи, а ангажиментите у нас – да зачестят. Това ще му даде възможност да се завърне, за да бъде по-близо до близките си.

Макар че кастингът за моми в предстоящия втори сезон на риалитито все още тече, вече е ясно, че снимките ще започнат през септември, както миналата година. Очаква се те да бъдат на същото място като във вече излъчените епизоди – имението „Гьокче Джемиле” в Турция, което се намира на 63 км от летището Даламан в югозападната част на страната. Оригиналният американски вариант на риалитито също се снима на едно и също място почти всяка година.

 

5 Коментара

оффф

преди 1 година

аман от педали!

Коментирай

Ергенът

преди 1 година

много мило!

Коментирай

Мария

преди 1 година

Ебати индиеца

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

И този не влиза да търси любов и жена, за каквото е уж предаването а за фенки и известност и в България т.е пак за слава и ваканция.Такива ще са и кандидатките.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Продуцентите Николай тЪпарев и Радо ГейТушев са го избрали по свой образ и подобие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.