Тита аут от УНСС, а иначе се фука с отлична диплома от гимназията

4229
17 Юли 2018, 09:51


Христина Христова, известна в светските среди като Тита, не е приета в Университета за национално и световно стопанство в избрано от нея направление, научи HotArena.

Преди няколко дни излязоха резултатите от първото класиране за приети в УНСС, но името на 18-годишната изпълнителка не е сред тях. Певицата на Криско се надява на второ класиране да влезе в специалност  „Мениджмънт и администрация“, а резултатите се очакват днес.

След завършването на престижната езикова гимназия „Пейо Яворов“ в Силистра Тита сподели, че смята да продължи образованието си, изучавайки подобна специалност. За разлика от своите колежки тя е категорична, че няма да разчита единствено на музиката и иска да завърши висше образование, което да й даде поле за изява и в други сфери.

Към момента протежето на Криско се е насочила към дистанционна форма на обучение заради изявите си на музикалната сцена, пише Телеграф.  Последователите на певицата са изненадани, че любимката им не е приета на първо класиране, имайки предвид, че тя е завършила гимназия с отличие.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
-2
Ужасни сте. Как не сте и публикували резултата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
27
Преди 1 година
-1
престижната езикова гимназия „Пейо Яворов“ в Силистра....Избихте рибата!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Сигурен съм, че общата й култура е отчайваща. Но от нея се изисква да се чекне и да изкарва песньовки-еднодневки, не да решава кръстословици.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени