Тита пропя чалга, записва дует със звезда на Пайнер

https://hotarena.net/laifstail/tita-propia-chalga-zapisva-duet-sas-zvezda-na-painer HotArena.net
Тита пропя чалга,  записва дует със звезда на Пайнер

Поп певицата Тита ще атакува чалгата, научи HotArena.

Според слуховете, певицата ще се включи в общ проект със звезда на Пайнер. До момента всичко обаче е обвито в мистерия. В новия музикален проект меломаните ще се насладят на една различна Тита. Първо защото ще я чуят в различен жанр, и второ защото ще я видят с нова визия.

Преди броени дни тя и приятелят и Недко Николов се завърнаха от екзотична почивка в Египет. От фотосите, които двамата споделиха в Instagram, стана ясно, че певицата поддържа страхотна форма. По-рано пък самата тя сподели, че тренира  заедно с половинката си.

Концепцията на предстоящия клип също не е известна. За да изненада почитателите си, Тита дори не издава какъв е полът на сценичната й половинка, писа „Телеграф“.

8 Коментара

Хах

преди 2 години

Че кога тази певачка не е пяла чалга??

Коментирай

...

преди 2 години

Това момиче е на 21 г., а на тази снимка прилича на Петя Буюклиева, която е вече над 60. Дано са добри парите, които получава, и поне финансово да си е струвало да си даде младите години за това... Мисля, че беше красиво младо момиче, когато се появи в Х фактор, преди всички тези "разкрасявания" до момента.

Коментирай

кой начин на живот те превръща в маймуна....

преди 2 години

.....при положение че не копае по цял ден ? Да, беше красиво и изглеждаше нормално дете...тогава, сега е ОТРАКАНА кака с Недко под ръка с маркови парцали и се мислят за върха! Чалгата е логичен избор за Недковата Тита!

Коментирай

N

преди 2 години

Тя си прилича изцяло на фолк певица от много време и без това. Славата изкара селското в нев което се е прикривало от това какво ще кажат хората, но сега като изпя няколко тъпи текста за панели и пантери (смисъл тип поп фолк) вече може да покаже класния си стил. Само като видиш избора й на мъж и ти става ясно колко й е умствения багаж...

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Искам да гледам клип, в който Тита подскача и си блъска циците в носа като топче от пинг понг вързано за хилката.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Тази никога не е била нещо различно от чалгарка.Еднодневка като 99.99% от изгряващите певачки,залязващи и остаряващи бързо в клоаката Порно'пайнер.

Коментирай

спомени

преди 2 години

А кога те ебаха на секс люлката на шпагат и те блъскаха у путката на Камора охраната и ти пикаха в устата за 10 000 лв ти беше гот а?

Коментирай

Хриси проститутката

преди 2 години

га те ебаха 2 ма синковци на милионери и се насра и тича да ти шият ануса до бърза помощ с кръвоизлив помниш ли ма

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.