Тита зарязала Недко заради друг

https://hotarena.net/laifstail/tita-zariazala-nedko-zaradi-drug HotArena.net
Тита зарязала Недко заради друг

Певицата Тита е зарязала ММА боеца Недко Николов заради друг мъж. Това научи ексклузивно \"България Днес\" от близки до надарената изпълнителка.

Поп дивата хлътнала до уши в млад левент, докато все още била с Недко. Това се случва в момент, в който връзката й с българския Конър Макгрегър била в застой. Тита и боецът преминавали през трудни моменти. Постоянно се карали, спорели и нещата между тях не вървели.

Затова Тита решава да се хвърли в обятията на младеж, тъй като вярвала, че любовта й с Недко е приключила. Певицата споделила на ММА боеца, че с връзката им е свършено. Дори му обяснила каква е причината. Двамата слагат край на отношенията си по приятелски, без драми.

 

\"Певицата

Певицата е блян за много мъже

 

\"Не желая да коментирам защо се разделихме. Това са лични неща\", сподели преди време пред вестника Николов.

Откакто е във връзка с новото си гадже, Тита направо сияела, издават близки от обкръжението на изпълнителката. Сексбомбата и младежът са заедно от едва няколко месеца, ала фурията от Силистра вярвала, че най-накрая е срещнала истинската любов.

Новият на Тита й показвал колко много я цени. Редовно я изненадвал с подаръци, правел мили жестове. Наскоро новият на Тита я оставя без думи. Той й подарява огромен букет червени рози. Цветята са точно 100, а към тях има и бутилка шампанско, както и романтично послание.

 

\"Новият

Новият на Тита я изненадва постоянно с романтични жестове

 

В същото време Тита ще влезе в ново амплоа. Напълно естествената хубавица ще бъде част от нов филм, чиито снимки вече текат. Мадамата с огромен бюст се показа от площадката, където се заснемат кадрите на лентата.

\"Очаквайте ме скоро в нов филм\", похвали се Тита.

14 Коментара

Тодор П

преди 1 година

Да й го натъртя в мазния пърдялник!

Коментирай

Sss

преди 1 година

Да не се е сгаджосала с бившия мъж на Марина Мицич? Имаха "заигравка" по едно време...

Коментирай

Мирослав

преди 1 година

Един авер разправяше, че това тантуресто момиченце Тита много го взимала отзад. На Недко му писна да я дели с разни и я ритна.

Коментирай

Ss

преди 1 година

Разкажи за заигравката на тита с бившия на мицич?

Коментирай

S

преди 1 година

Има доста сторита с него в профила й в инстаграм. Един черничък, май е грък или кипърец. Представя го,като много добър приятел, доста е заможен и се размотава често в неговата компания

Коментирай

Тита

преди 1 година

нямаш пари!

Коментирай

....

преди 1 година

Селска пръчка, като я чуя как говори ми се повръща

Коментирай

Мария

преди 1 година

Конър Макгрегър хехехе смях

Коментирай

Нуй

преди 1 година

Аман от мурви!

Коментирай

джейк

преди 1 година

на кой му пука за тези тапаци?

Коментирай

Кипъреца

преди 1 година

Този милинкия е бисексуален бандит и язък му за парите като е супер стиснат

Коментирай

1

преди 1 година

То и тоя много го обичаше, влюбена до уши, сияе, ала бала и ко стана след година айде чао да идва следващия да и мачка циците и

Коментирай

е

преди 1 година

Това е ли е "опровержението" на приказките отпреди, че са се разделили защото той я е биел и дори и е счупил пръсти? Това опровержение, което той и каза да направи и се чудеше защо тя го бави. Т.е. да му изчисти имиджа и да излезе, че сама си е виновна за раздялата, сама е уж отишла при друг просто така, а той Недко е света вода ненапита!

Коментирай

питър

преди 1 година

какъв имидж имат тези чучела?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.