Тити налази Николета, омайва я пред погледа на Божинов (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/titi-nalazi-nikoleta-omaiva-ia-pred-pogleda-na-bojinov HotArena.net
Тити налази Николета, омайва я пред погледа на Божинов (Снимки)
Един от основните акционери в \"Левски\" Константин Папазов налази Николета Лозанова на трибуните на \"Герена\", видя HotArena.

\"Сините\" играха с \"Берое\" и паднаха. Докато течеше срещата, Тити се присламчи до гаджето на вратаря Ники Михайлов. Той седна плътно до популярната плеймейтка, без да спазва разпоредбите за задължително разстояние минимум през седалка.
Гукането между Тити и НиЛо започна към 78-ата минута на мача с \"Берое\". По това време \"сините\" вече губеха първия си мач за сезона с 0:2. Явно незаинтересован от случващото се на терена, баскетболният треньор започна да натиска красавицата и да й говори омайно. В даден момент се видя как Тити хваща с ръка рамото на Лозанова.

Всичко това се случи пред погледа на бившия съпруг на моделката - Валери Божинов. Той е гласен да се върне за трети път в \"Левски\", но изгледа срещата от трибуните в сектор \"А\". Плътно до него от двете му страни стояха и двете му деца - Валери-младши и Никол, която е именно от връзката му с Николета. Родствената сбирка се допълваше още от сестрата на НиЛо - Велина, която бе с дъщеричката си.Любопитното е, че Лозанова се завръща на стадиона, след като нейният любим Ники М. отново стана титуляр под рамките на вратата и дори получи капитанската лента в отбора. Припомняме, че през целия минал сезон тя бойкотира мачовете на \"сините\", тъй като статутът на гаджето й бе на дълбока резерва, пише \"България Днес\".

11 Коментара

f

преди 3 години

Тук прилича на някакъв хибрид между Мария и Алисия. Еднакви всички.

Коментирай

Edin

преди 3 години

Тази нали постояно плещи по интервиюта, че ще напуска Бг?

Коментирай

ами,

преди 3 години

Заради такива чалгароритни топковци баджанаци футбола у нас УМРЯ.Ръководството му и тези около тях само смучат пари и убиват футбола.Ревльото Тити няма и да го коментирам.Излагацията при него е тотална.Новият любовник на Марчето Рачковица -Нойзи разбирач по всичкология,и той се набутал у управителния съвет на клуба.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Ще напуска България,ама друг път.Къде ще намери такива баламурняци като Божинов и Малката перука.Навсякъде по света такива като нея с лопата да ги ринеш.

Коментирай

И

преди 3 години

Детето и има наднормено тегло, дано обръщат в внимание на този проблем.

Коментирай

B

преди 3 години

Malkoto na Nikoleta mnogo dudnesto stanalo, jalko che samo v instagram e sladicjko,maikata kolkoto i da go buta ne e vzelo mnogo ot hubavite geni, a i maikata na jivo ne e vpechatliavashta. Izduljenite kraka s foroahop i instagram e mnogo falshiva realnost...

Коментирай

абе,

преди 3 години

Какви хубави гени да вземе детето.Майката е изкуствена ''хубавица''а бащата с аграрен вид.Прилича си на тях.

Коментирай

:)

преди 3 години

Грозно е да се говори така за едно дете. Никол е сладка, може да е пълничка, но е просто детенце. Не хвърляйте злоба по нея, тя няма вина, че Николета и е майка.

Коментирай

....

преди 3 години

Никой не хвърля злоба по детето.Просто това е истината за създателите и.

Коментирай

Ирина

преди 3 години

Сестра й има момче ,не момиче

Коментирай

Петя

преди 3 години

В сайта червило та и всичките са с пон153 звезди оценени, много странно, явно е автоматично,а не от реални хора

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.