Тоца наля мощно дупе (Снимка)

https://hotarena.net/az-jenata/toca-nalia-moshtno-dupe HotArena.net
Тоца наля мощно дупе (Снимка)
Лятото се отрази зле на „Мис България” 2009 Антония Батинкова. Вместо да отслабне със спорт и движение през топлите месеци, блондинката наля килограми и то предимно в областта на дупето. Преди гръцката си семейна ваканция Тоца демонстрираше добра форма по софийските магазини, а сега панталоните й се пукат по шевовете. 

Миналия уикенд Антония, мъжът й Ивайло и детето им отскочиха до  „Пирин голф” край Банско, за да подишат чист въздух и да хапнат вкусна храна. Понеже времето беше хладно, миската се беше облякла с пуловер и дълъг панталон, но пък съпругът й си носеше лятните дрехи – бермуди и фланелка с къс ръкав, очертаваща шкембето му.  По тениска беше и 2-годишното синче на Батинкови -  Благовест, писа Уикенд.

В главата русокосата дама изглеждаше доста занемарена.

Д
ългата й коса бе несресана, а лицето й изглеждаше уморено. Най-големият проблем във визията й обаче беше наедрелият й задник. Бикините едва го удържаха и от напъна на телесната маса ръбовете им се очертаваха под разтегнатия почти до пръсване плат на панталона. Явно гръцката храна се е усладила на Антония при неотдавнашното й курортуване в южната ни съседка.

Точно преди година надменната Тоца се подиграваше на пълните жени, а се оказа, че и тя самата не е застрахована от ошишкване. „Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус”, написа тя на страницата си в една от популярните социални мрежи по онова време.
 
 

8 Коментара

а

преди 3 години

Колкото повече остарява, толкова повече заприличва на мъж. А отзад си е смачкана, сплескана.. Типичен гъз на жена, която никога нищо не подхваща, с никакъв спорт не се занимава, никаква талия и сланинки в ниската част на гърба.

Коментирай

!!!!

преди 3 години

Да не забравяме, че тя е жена на възраст , а жените в тази доста напреднала възраст може да напълнеят, косите им оредяват, кожата се набръчква.

Коментирай

1

преди 3 години

В лице винаги е била грозна, но когато стана мис и малко след това имаше поне хубава фигура.Сега няма помен от нея- страшно отпусната е.Сигурно защото не спортува и дори да не е дебела започва много грозно да и висват месата.Така че тия хвалби с фигурата са до време, ако не спортуваш и не се подържаш.

Коментирай

Благой

преди 3 години

Ако не беше дядо руснак да плаща нямаше да е мис , а мисирка!

Коментирай

:)))

преди 3 години

Тоца и е време да се яви на конкурса Мисис Баба.Батинков да се отчете и той като и купи титлата,че времето на руснака мина.

Коментирай

Минчев Е.

преди 3 години

Батинков, ако имаше пари, дали щеше да се ожени за Тоца? Обратното е - тя наля пари в неговия бизнес. След като празнуваха годишнината от сватбата в Бургас, представи си колко са добре финансово. Припомням думите на Бередин към Тоца: „Пътят от Лас Вегас до Лещен е кратък.“

Коментирай

И

преди 3 години

Въх, то и виснало даже... Тя и цялостната й визия както винаги е под всякаква критика, но в лице много се е състарила.

Коментирай

Др Енчев

преди 3 години

Може би ще оправим и гЪзо и симетрията у главата, с бая повечко евро....ама у празната кратуна кво да турим ?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.