Тоца се окепази с филъри, лицето й стана на бабуни

https://hotarena.net/laifstail/toca-se-okepazi-s-filari-liceto-i-stana-na-babuni HotArena.net
Тоца се окепази с филъри, лицето й стана на бабуни

Антония Петрова яко се е окепазила с дермални филъри и процедури, които при нея не са разкрасителни, а по-скоро с обратен ефект. 38-годишната блондинка отдавна прекалява с боцкането и вече е заприличала на жената-котка. Заради несполучливите интервенции тя изглежда дори по-възрастна, отколкото е в действителност.

 

От последните снимки на Тоца в социалната мрежа се вижда, че цялото й лице е на бабуни от филърите. Кадрите са в близък план и не са много приятни за окото, въпреки че бившата миска явно си ги харесва, след като ги е публикувала. В момента Петрова е в Париж с мъжа си Ивайло Батинков и се щрака като за последно пред Айфеловата кула.

Преди 13 лета Антония се окичи с титлата „Мис България” и още тогава си спечели прякора Мис Крокодил. Според слуховете бившият й съпруг Александър Бередин я е уредил с короната. Дали заради комплекси, дали заради суета, но оттогава блондинката редовно се подлага на какви ли не корекции, за да достигне така желаните стандарти за красота. Уви - безуспешно.

Ако не друго, то поне личният живот на Тоца потръгна оттогава.

След развода с руснака Бередин тя се омъжи за втори път и изглежда щастлива с настоящия си партньор Ивайло Батинков. Семейството се радва на 3-годишен син на име Благовест.

Запознати издават, че мъжът на Антония доста се е замогнал покрай пандемията. Компанията му „Топ Хоспитал Сървиз” се занимава с търговия на едро на медицински консумативи и дезинфекциращи препарати. В условията на коронакризата бизнесът на Батинкови процъфтява. Неслучайно семейството изкара почти месец на Малдивите, а после се скъса да обикаля из Европа. Сега съпрузите са във Франция уж на бизнес пътуване, ала бившата миска не пропуска да покаже как посещава най-луксозните бутици и ресторанти. Тя си купува дрехи и аксесоари от последните дизайнерски колекции, които струват хиляди левова. „Аз обичам модата и модата ме обича!”, това е мотото на Петрова.

Маниерът й на харчене и прекалените хвалби в социалната мрежа обаче не се харесват на мнозина и негативите по нейн адрес не закъсняха. „Впечатляващо разточителство и втрещяващи демонстрации по време на чума!”, коментират подразнени от суетната Тоца. Вместо да озапти поривите й да се показва, мъжът й Ивайло дори я поощрява и се е превърнал в неин личен фотограф. Прави впечатление, че бизнесменът не само е забогатял, а и здраво се е и ошишкал през последните 2 години. Откакто се ожени, той е зарязал всякакви диети и се е отдал на вкусната храна и големте порции. Батинков вече не може да скрие шкембето си дори под широките тениски и ризи.

От друга страна, Петрова често се хвали как бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя даже упреква всички майки, които не са успели го направят. Устата блондинка не пропуска възможност да изтъкне, че мъжът й е „най-добрият, най-умният и най-старателният”, че семейството й е за пример, че наследникът им се развива по-бързо от връстниците си. Това, разбира се, е силно преувеличено, тъй като детето показва съвсем нормални умения за годините си и в никакъв случай не се отличава като гений, както се опитва да го изкара майка му.

Петрова неведнъж е споделяла, че изкарала изключително лека и спокойна бременност, затова била напълно готова да зачене отново. Даже наскоро се появиха слухове, че е бременна за втори път, понеже коремът й изглеждаше по-изпъкнал от обичайното. Лицето й също е подпухнало в последно време, но този ефект се дължи по-скоро на филърите, с които се е наблъскала.

 

15 Коментара

блЯк

преди 2 години

Тоца е никоя за да ни занимавате с нея и претопляте стари манджи.

Коментирай

Лили

преди 2 години

Бременна е с второ, но се крие.

Коментирай

Буби

преди 2 години

Честно казано този мъж ще е луд, ако й направи второ - хем противна външно, хем луда. Не мога да повярвам, че още не е спасил от нея. И не - не завиждам, най-искрено го казвам.

Коментирай

Анелия

преди 2 години

Антония е олицетворение на пошъл вкус,гарниран с изключителни дози парвенющина.Представям си как парижани тихо са свивали устни,в израз на погнуса от вида и дрехите и.Живяла съм 7 години в Париж,и знам ,как местните презират подобни Тоци.

Коментирай

Антония

преди 2 години

Тоца заприлича на шимпанзе от "разкрасяване". Постоянно крие корема с палта и чанти, дано е бременна, другото би било просто смешно и жалко. Да пръска колкото си иска пари, щом са нейни, но нещата, които си купува в 99 % от случаите са откровено грозни и кичозни. А за любимите чехлИ, просто не искам да си отварям устата. Не мога да разбера кога ги носи, на повечзснимки върти 2-3 чифта обувки и още толкова чехлИ...

Коментирай

Тони

преди 2 години

не се оправдавайте! завистта личи от написаното прекалено много! и не не можете да се сравнявате с мен!

Коментирай

!!!!!!!!

преди 2 години

Коя е тази грозновата жена ?

Коментирай

аз

преди 2 години

Обувките и чехлите,които показва са нищо особено,макар да са гучи,със синджири и логота на марката.Ако отворите сайт на известни български фирми за луксозни обувки и летни чехли,ще видите много хубави и качествени модели от естествена кожа ,без да са гучи или там еди коя си световна марка.Да дам аз луди пари за едни бели летни чехли само ,защото са с лого гучи......ц.

Коментирай

хм

преди 2 години

И кво крие ,като се вижда."Бременна съм ,ама няма да ви казвам"-глупава жена.Мислех ,че е по -умна от другите миски,а тя ,освен че не е ами е и луда.

Коментирай

Дидо

преди 2 години

Тази жена става от грозна по-грозна! Накрая на бившата "миска" да не й сложат короната "Най-грозна жена в Българи" :) Язък за многото пари за разкрасителни процедури, операции и прочие... файда няма, пари хвърлени на вятъра... Не знам мъжът й как може да е такъв балък и все още да й угажда на капризите на тая мис Крокодил/Крокозъбел.

Коментирай

99999

преди 2 години

Егаси грозното чучело.Уж има пари а не може да отиде на фризьор и гримьор.Отпред и седи един бял прораснал кичур и си мисли, че като е руса не се вижда.Отиди да те боядисат и да ти оправят лицето.Толкова много процедури и козметики има и да изглеждаш така си е направо ужасно.Такава селянка нескопосана, сигурно има някакво налудно разстройство и се вижда като някаква мега красавица, а иначе си е яко грозно парче.Ужас!

Коментирай

ммммммм

преди 2 години

Мъжа и изглежда има материални интереси от нея, затова толкова набрзо се ожени.Много са ми съмнителни такива, цял живот вечните ергени и на 40 изведнъж срещат голямата любов и се женят след 3 месеца връзка.Аз не бих рискувала да се омъжа след 3 месеца, като все още не познавам добре човека.Но виж ако имаш някаква сериозна материална изгода извенъж забравяш за всички и затова тия пеибързани сватби.А и Тоца си е глупава с това парадиране с материално си е мислела колко е велика и как ще изпъкне, а не си е давала сметка че ще привлече интересчии които да се възползват.Така че дебелака сигурно има някаква изгода яка, че да се прекара толкова лесно да се хване с нея.Не знам кой нормален човек би бил с нея, едно на ръка че е грозна ами е и неприятна като човек- материалистка и с някакво много нагло и тъпо държание.

Коментирай

дидка

преди 2 години

Абе жено,остарявай си естествено.Виж какво си се направила,приличаш на клоун.Не си грозна и ако си беше естествена ,щеше да си ок,но ти зорлан се орезили,като гъба си.Този твоя и него го бие съчмата ми се струва,то и затова те търпи.

Коментирай

ДЖОКЕРА....

преди 2 години

малее, имам сестра...

Коментирай

Тони

преди 1 година

Ако бях толкова грозна както ме описвате нямаше да четете за мен всеки ден в медиите!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.