Тоца стиска здраво стика (Снимки)

https://hotarena.net/az-jenata/toca-stiska-zdravo-stika HotArena.net
Тоца стиска здраво стика (Снимки)

Силен захват, правилна стойка и сексапилно розово костюмче.

Мис България 2009 Антония Петрова определено знае как да привлича вниманието към себе си. Блондинката показа добри умения по време на голф на изключително красиво игрище, писа „България Днес“.

7 Коментара

Курвел

преди 3 години

Баси мръсната пачавра...

Коментирай

Буболинчо

преди 3 години

Тоца си е мръсница от край време! По няколко стика наведнъж може да стисне! Разбрали сме идеята на автора, но и в преносен смисъл също бива!

Коментирай

Ужас

преди 3 години

Тази жена ме потриса абсолютно всеки път. Когато си от дълбоката провинция, колкото и пари да имаш, не можеш да си купиш вкус. Като се започне от грима на шантонерка та през дрехите и косата, всичко е потресаващо. Истината е че това е една застаряваща жена, която вероятно лъже за годините си, а ако не значи още по-зле. Честно казано ме забавлява всеки път с изключително малоумните си изказвания, но искрено се надявам да няма хора, които да се влиаят от глупостите й.

Коментирай

!!!!

преди 3 години

Нали има пари. Да инвестира малко пари във външния си вид, че е много грозна горката.

Коментирай

Ronin

преди 3 години

Тая е заприличала на 50 годишна лелка. Уж много пари има все се изхвърля, а 1000лв.на месец не и се дават да си наеме детегледачка.,гладачка, готвачка и тя да се вземе в ръце да се разкраси и освежи малко. Личи си отвсякъде че е преуморена и пребита от недоспиване и работа.

Коментирай

Тук парите вече не помагат и господ НЕ може да оправи положението

преди 3 години

Това е максимума...руснака вкара хиляди да превърне крокодила в човек ама на.....НЕ стана.......и с фотошопа пак си е страшна....

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Тоца отдавна е абсолютно безинтересна ако изобщо е била.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.