Тоца затвори бурканите

https://hotarena.net/az-jenata/toca-zatvori-burkanite HotArena.net
Тоца затвори бурканите

Няма шега, няма майтап. Мис България Антония Петрова прави компоти, видя HotArena.

Антония купи няколко буркана и сама ги напълни с плодови сокове и компоти. Миската за първи път в живота си реши да прави компоти, но определено й се е получило, пише „България днес”.

„Супер вкусни са не само защото са от домашни ягоди, но и са направени с много любов и позитивизъм от мен и моя съпруг”, хвали се миската.


Откакто се омъжи и роди дете, Антония е неузнаваема. Красавицата не само, че по-често се навърта около печката, но покрай пандемията показа и други таланти като домакиня.
Браво!
 

8 Коментара

Наборке

преди 3 години

Много си луда ма! Затваряш буркани с Гучи и Армани!Всичко при теб е поза! Парадиране! Съвземи се! Знаеш, че не си особено красива а и между другото доста си сбръчкана! Твой набор съм , кожата ми е идеална! И съм и по красива от теб нищо , че не съм миска! А и много други жени са по- готини от теб!Дразниш хората ! По- добре не се показвай! Живей си в измисления свят! Той си е твой! Не се натрапвай!

Коментирай

Тоцо

преди 3 години

Не ти ли омръзна да те обиждат!? Май си мазохист! Скрий се в някой буркан в избата! А ти си мислиш, че ти завиждат! Булка много жени имат по- хубав живот от теб! Никой не ти завижда! Просто си смешна!

Коментирай

Колежка

преди 3 години

И аз така, Тоце - обличам Balmain-а и почвам да варя компотите.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Здравей, Антония! Знам, че четеш. Браво, че си скъси ноктите- изглеждаха нехигиенично и орловско, но не и дамско. Вижда се, че имаш пари да си позволиш маркови дрехи, това е добре за теб. Но виж снимката по-горе. Тази пола като материя и тази блуза с тази щампа централно, ама изобщо не си пасват. Сакото с този кожен ревер и така разкопчано, че да ти се вижда блузата е грозно, а коланът на Гучи е ни в клин, ни в ръкав с цялостната ти визия. Иначе дрехите по отделно са хубави, но не и в тази комбинация. Мъжът ти е много по-стилен- винаги е с панталон и свежа блуза, без излишни парадирания и кичозности. Подстрижи с косата с една педя, смени тонът на русото, което ти е прекалено патешки, махни цикламеното червило и сините сенки и комбинирай дрехите си изчистено и правилно. Имаш хубаво тяло и пари, използвай ги правилно! Успех, с теб съм!

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Тоца не търпи съвети и препоръки.Тя си обича кича той си е нейното Аз.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Антония,чувствителна си когато четеш негативни коментари за себе си! Не може да си харесвана от всички!!! Създаде си през годините фалшив ореол на „звездна кралица” и това лицемерие и грандоманщина те доведоха до ниво минус. Не се напъвай, облечена кичозно,застанала пред компота да се харесаш с това позьорство!

Коментирай

ПАРЦАЛ с дизайнерско име

преди 3 години

Комплексирани същества които НЯМАТ име държат да изпъкнат с МАРКово такова! Жал ме за тоца, ама неистова се МЪЧИ да покаже колко е happy ! Тая ще се скрие само ако оня глупец мъжо и се освести и я стресне .....ама и там няма надежда ! Посмешището на хотарена ....поне прави трафик !,

Коментирай

Тоца КОМПОТА

преди 3 години

Завиждате ми на бурканите !, Мойте са ТHE BEST !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.