Тони Димитрова оцеля в торнадо

https://hotarena.net/laifstail/toni-dimitrova-ocelia-v-tornado HotArena.net
Тони Димитрова оцеля в торнадо

Певицата в окото на бурята в центъра на Бургас

Изпълнителката на „Ах, морето“ се оказва на оживено кръстовище в центъра на града, когато връхлита мощно торнадо, придружено от дъжд и ураганен вятър. „Бях тръгнала за кръщене на детенцето на мой приятел към кв. Сарафово. Всичко стана за броени секунди. Хвърчаха много предмети във въздуха. Такова завъртане, придружено с дъжд, беше чудовищно. Колата се клатеше, едва се удържа да не се обърне. Стихията беше над 100 км/ч. Само по филмите бях гледала подобна страхотия. Обърка се цялото движение. Добре че бързо успяхме да намерим местенце на паркинг наблизо без дървета наоколо“, сподели Тони Димитрова пред България Днес.

Тя се притеснявала и заради това, че преди да излезе оставила отворена вратата на терасата си. Когато се прибрала, заварила много наноси на балкона, сякаш половината неща от квартала били там, разказва Димитрова.   

2 Коментара

амиии

преди 1 година

Много други също едва оцеляха навън след бурята. С нищо не е по-специална от тях.

Коментирай

Тони Димитрова

преди 1 година

По-специална съм!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.