Тони Димитрова скочи срещу бившия си: Лъжец!

https://hotarena.net/laifstail/toni-dimitrova-skochi-sreshtu-bivshiia-si-lajec HotArena.net
Тони Димитрова скочи срещу бившия си: Лъжец!

Тони Димитрова отговори иносказателно на  последния си бивш мъж Иван Ченов, с когото се раздели преди две години, видя HotArena.


Неотдавна китаристът се изхвърли пред някои медии, че всъщност между него и звездата нямало противоречия и напрежение и че в чувствата им уж всичко си било едва ли не по старому. „Преди две години, като приключихме с Тони Димитрова да работим заедно, всъщност жълтите вестници ни вкараха в конфликт. И никой не ни се обади да ни попита това така ли е, или не е така. Нито аз ѝ дължа нещо, нито тя на мен. Причините за раздялата ни бяха лични – различни гледни точки, начин на живот, аз исках да свиря и други неща. Но вече сме си изчистили отношенията. Няма никакви войни между нас“, коментира Ченов, като намекна, че с Тони пак поддържат връзка.  


Оказва се обаче, че в думите му няма грам истина и Тони побърза да ги опровергае. Ето какво написа в социалните мрежи прочутата певица от Бургас. 


“Колко жалко, че няма пандемия за лъжците и размножителите на лъжи! Няма да се обяснявам, макар че мога да напиша роман с привкус на хорър и криминале. Затова ще кажа ето това:  Мили хора, не вярвайте в тиражираните “истини” за мен в последните дни от вестници и сайтове! Преди време някой се качи на раменете ми и заедно с моя ръст от 155 см общо правехме 310 см в продължение на три години. Сега аз пак съм си с моя си ръст, а някой иска да е висок, но от лъжите най-много да му порасне носът! Толкова по темата!“.


Преди дни Ченов се изхвърли, че двамата са си простили, cлeд ĸaтo две гoдини cи разменяха „любезности“ в онлайн пространството. Тогава се заговори, че Тони е зарязала гаджето си заради cтpacттa мy ĸъм ĸoмapa и пocтoяннитe изнeвepи. Припомняме, че китаристът Иван и Тони се залюбиха след участието му в „Гласът на България“ преди години.


Докато бяха двойка, двамата си партнираха не само в живота, но и на сцената. Покрай гласовитата бургазлийка китаристът се радваше на редовни участия, които понамаляха след раздялата им. В продължение на две години бившите любовници се редуваха да се оплюват чрез медиите. Последният скандал между тях избухна през миналото лято, когато българската Бони Тейлър обяви, че се срамувала от връзката си с Иван, който отвърна, че той трябвало да бъде този, който се срамува, пише Галерия. 

6 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Ах морето.... там много лъжат!

Коментирай

Буболинчо

преди 3 години

Тони Димитрова е много лош човек, затова цял живот е все сама!

Коментирай

преди 3 години

Тони Димитрова е много добър човек-ама с вкус за класни и силни мъже-а като го гледам тоя льольо и ми става ясна ситуацията:)))

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Никого не интересуват отношенията им за да се изясняват по социални мрежи.

Коментирай

ЛоЛен

преди 3 години

лоша , интригантка и мнооого проста е Тони Димитрова

Коментирай

А къде са тези мъже и защо е сама?

преди 3 години

То, и аз си падам по лукса, ама си кютам в гьола.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.