Топ 3 на миските, които се престрашиха да се покажат без грим

19 Юни 2023, 11:58


Носителките на титлата „Мис България“ може би са едни от най-суетните дами сред българския хайлайф. Те искат винаги да изглеждат перфектно и дори най-ловките папараци не успяват да ги щракнат без грим, прическа и подобаваща като за светско събитие визия.


Единици са тези, които не само се осмеляват да излязат в небрежен вид, но и имат самочувствието да се покажат в публичното интернет пространство.


Затова днес подбрахме една от най-трудните класации за вас, пише Paparak.bg. А именно – миските, които се осмелиха да се покажат без макиаж.


Номер 3 – Теди Бургазлиева

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva)

Мис България 2002, която от години живее в САЩ, е изключително суетна, що се отнася до физиката й. В социалния си профил в Инстаграм редовно представя различни програми за здравословно хранене и спорт на своите последователи. Като майка на близнаци обаче тя невинаги успява да се издокара с перфектен грим и прическа и понякога – макар и рядко - без притеснения разчита на естествения си вид.


Номер 2 – Ромина Андонова

Грижейки се за трите си деца, Мис България 2010 също си позволява да се показва без грим в социалните мрежи, макар често да се опитва да прикрива липсата му със слънчеви очила. Нейните фенове пък заключват, че изглежда доста по-добре натюр.


Номер 1 – Венцислава Тафкова

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от MISS BULGARIA 2020 ???????????????? (@vencislavatafkova)

Една от най-младите носителки на титлата в тази класация – Мис България 2020, съвсем целенасочено е показвала на своите последователи в мрежата снимка без грим. Феновете й редовно я молят за подобни фотоси и тя неведнъж е споделяла, че няма притеснения да се покаже без макиаж и прическа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dona
преди 3 месеца
0
Имах си аз и Тафкова да не е набутате във поредната ви измислена класация . Но всъщност й правите мечешка услуга , показвате какво може да направи прост човек със пари - само глупости
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
-1
Теди Бургазлиева е с отнета титла Мис България заради голи снимки преди конкурса.Тя и Тафкова са с пластични операции,само Ромина Андонова е естествена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 3 месеца
0
Да бе, да. Те са без грим, колкото Киро и Ленчето обсъждаха икономиката на България на парапета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени