Топ 5 на най-яките мацки през 2020 година! Николета, Гери-Никол и Диляна Попова обраха овациите (Коя е №1?)

https://hotarena.net/pod-pricel/top-5-na-nai-iakite-macki-prez-2020-godina-nikoleta-geri-nikol-i-diliana-popova-obraha-ovaciite HotArena.net
Топ 5 на най-яките мацки през 2020 година! Николета, Гери-Никол и Диляна Попова обраха овациите (Коя е №1?)

2020-а определено не бе една от най-добрите години. Тежките моменти, карантините и социалната изолация обаче минаха някак по-леко, благодарение на красивите и секси родни звезди.

 

Някои се разголваха безскрупулно, други само загатваха, трети използваха измама с фотошоп, но със сигурност успяваха да сгреят душите ни през цялата година.

 

№5

Андреа не се предава

 

Да, Андреа определено не се предава и винаги следва мотото на бившия си Кубрат Пулев: „Продължаваме напред“. Въпреки многото килца, които натрупа през последните години, тя не спира да се представя секси в социалните мрежи. Чрез различни фотошоп програми тя смъква 15-ина килца от фигурата си, изглежда кожата, прави лицето си слабо и скулесто. И макар вече всеки да знае как изглежда в действителност, фейк снимките й определено радват окото.

 

№4

Гери-Никол

 

Подобна тактика следва и поп певицата Гери-Никол. Тя също доста често посяга към фотошопа, но не толкова за да се изкара слаба, колкото да си направи задницата по-пищна. Често обаче прекрачва границата на еротиката и залита към вулгарните кадри, което на моменти дразнеше аудиторията й. Но пък – на който не му харесва, да не гледа Яката дупара!

 

№3

Диана Габровска

 

Последната Мис Плеймейт на всички времена Диана Габровска определено бе сензацията през 2020 година. Още преди да се запише за участие в еротичния конкурс, привлече вниманието с кандидатурата си за кметица на Момин проход. Голите й секс снимки в интернет пространството й попречиха да заеме поста, но пък й помогнаха да спечели титлата „Мис Плейнет“, спечелвайки най-много от гласовете на феновете. 34-годишната майка на 2 деца е изключително секси и в качеството си на плеймейт вече може спокойно да показва какво й е дала природата.

 

№2

Николета Лозанова

 

Има ли класация за секси звезди, Николета Лозанова няма как да не присъства. Тя стартира годината ударно с голите си снимки от плаж във Виетнам, току-що подменила силиконовите си гърди. И така цяла година мокреше сънищата на мъжете с провокативните си снимки. На косъм се размина от първото място в нашата класация, само защото сексапилът й не е съвсем естествен.

 

№1

Диляна Попова

 

Секси, изкусителна, естествено красива и със съвършено тяло без никакви операции по него. В днешно време това е трудно постижимо, но Диляна Попова доказа, че не е невъзможно. Синеоката красавица показа най-смелите си кадри и беше на топа на устата цяла година, пише „България Днес“.

 

Скролнете по-надолу, за да разгледате всичките им снимки.

 

4 Коментара

Mer

преди 3 години

От целия ви просташки списък с обяснения, единственната истински красива жена е Диляна Попова! И това се вижда в излъчването и естествения й чар, освен красивите форми. Останалите са продукт на разкрасителната хирургия и предизвикват раздразнение и досада. Липсва им най-важното!

Коментирай

да

преди 3 години

Точно така,останалото са парцаляци:))))

Коментирай

Диляна

преди 3 години

Диляна е просто съвършена. Естестествено красива и много умна, просто рядко срещана комбинация. А за останалите просто мога да драсна фотошопирани от горе до долу, скалпела е играл от долу до горе, но въпреки това си остават невзрачни и някак изхабени и заставени.

Коментирай

Боби

преди 3 години

Само боклуци сте показали. Има к някаква незнайница с тъпа селска мутра с нос като отварачка. Стига сте хи натрапвали тези втръснали някои дори дебели

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.