Топ моделът Деана Валентинова отново в България

https://hotarena.net/lubopitno/top-modelat-deana-valentinova-otnovo-v-balgariia HotArena.net
Топ моделът Деана Валентинова отново в България

Топмоделът Деана Валентинова или както я наричат приятелите ДЕА, пристигна от Китай за да снима за бранда на известен наш дизайнер.

ДЕА се прибра от Китай, за да види близките си в родният Сандански, но така също и за да заснеме луксозна фотосесия на талантливия ни дизайнер Дидо Георгиев.

Тя ще представи последната колекция на дизайнера от булчински рокли и официални тоалети която предстои да излезе наскоро.

С предстоящата сесия ДЕА ще украси и множество билбордове с новата колекция на Дидо Георгиев.Какво ще излезе от симбиозата между талантливият дизайнер и секдапилната хубавица, предстои да разберем…

10 Коментара

Наталия

преди 5 години

Тена й е перфектен на последната снимка. Искам и аз да постигна такъв. Кофти е че сега е лято и се изгаря неравномерно като излизам с дрехите, така че .... само на солариум

Коментирай

Анелия

преди 5 години

"Топмоделката" явно сама си пише статиите тук,защото няма човек,който да не знае,че е платена прос*итутка. Когато си е в България ходи по столичните дискотеки със сводничката си и се оглежда за някой богаташ. За съжаление не е от скоро в този бранш,а е станала платено момиче,още докато е била в гимназията. Бих посъветвала всички миски,к*рви и жени,жадни за внимание,да спрат да пишат за себе си. Ако са толкова красиви и харесвани,ще се намери някой,който да напише някоя статия за тях. Очевидно вниманието,което получават този род момичета,от чичковците,които ги водят по почивки,и след това им плащат за удоволствието,не е достатъчно.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

А ти какво искаш? Жена с такава класа като нейната да пере гащите на някой бедняк и да сменя памперси ли? Или да работи в някоя фирмичка като слугиня за мизерни 2000 лв.? Май я бъркаш с някоя скучна зубърка от простолюдието.

Коментирай

Анелия

преди 5 години

Откога проститутките,които правят секс за пари от 15 годишни станаха "жени с класа"? А и доколкото знам наистина класните жени както ти казваш също имат деца и им сменят памперсите! Сигурно и тя,ако иска да стане майка един ден, ще прави същото. Виждам те,че си голяма защитничка на елитните ни проститутки ама по-малоумен коментар не бях чела.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Анелия, ако правиш секс с някой, и той ти се отблагодари защото си го направила щастлив, защо трябва да се срамуваш и да те наричат курва? Явно не знаеш какво е да си на 15 и на такава крехка възраст да ти лепят такива етикети, защото аз знам. Това е смазващо за едно толкова младо момиче с крехка психика. Най-страшното е че най-вече жени смачкват други жени, вместо да сме задружни и да се поддържаме една друга.

Коментирай

Анелия

преди 5 години

В тези среди,в които се движи върпосното момиче,се знае тя каква е и с какво се занимава и как изкарва парите си. Жените трябва да се подкрепят,но когато има жени,които се мислят за нещо повече от другите,и са станали известни и заможни,благодарение на платените си секс приключения,няма как да очакват да бъдат уважани. Не можеш да си момиче на повикване и да очакваш всички да имат добро мнение за теб.

Коментирай

XAXAXAXAXAXAX BASI VMIRISANATA UTAIKA SI, NATKE!

преди 5 години

BEGAI OT TUK, BOKLUK! VIJDALA SI SOLARIUM SAMO V MECHTITE SI! A KOLKO SI TUPA LELELELELLELE! KAK SE PRUKNA TOLKOVA MALOUMNA NE E ISTINA!

Коментирай

Съученик

преди 5 години

Каква класа, какви пари, какви топове, какви 5 лева, Дейка си я знаем още от даскало, вечно е на червено с кинтите и не и стигат за "БЕЛО" дето го смуче като прахосмукачка. В свирките е много зле, в чукането е още по зле, нонстоп e предрусана, пълно дърво, става единствено да го лигави на някой дъртак дето се празни за 5 мин. или за групов на по кило Чичо Джак, когато не ти дреме дали ще и го набиеш отзад или в устата.

Коментирай

Какъв модел е тази проститутка бе ! Известен факт за всички е че тя е поредната курва!

преди 5 години

НА ТАЯ СЪМ Й ГО ПОДАВАЛ ОТ ГЪЗА В УСТАТА ! ХУЯ МИ БЕШЕ ОМАЗАН С ЛАЙНАТА Й А ТАЯ ГО НАЛАПА И Й БЕШЕ ВКУСНО! ТЪПА ПАРАНТИЯ !

Коментирай

Клиент

преди 4 години

Абе Деано! Пръдло смотана! Помниш ли как ми близа ануса а аз ти се изпърдях в устата за 100 лв?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.