Тошко Йорданов женен за богаташка, Слави играл кючек на сватбата им с жива кокошка

https://hotarena.net/laifstail/toshko-iordanov-jenen-za-bogatashka-slavi-igral-kiuchek-na-svatbata-im-s-jiva-kokoshka HotArena.net
Тошко Йорданов женен за богаташка, Слави играл кючек на сватбата им с жива кокошка

 Дясната ръка на Слави Трифонов- Тошко Йорданов е женен за богаташка, научи HotArena.

Бащата на жена му Деляна Хаджитодорова- Стефан, е предприемчив пловдивски търговец, който притежава автосервизи и семейството никога не е страдало от липса на финанси. Таткото е оставил на внука си Сибил апартамент в центъра на София, а в друг живеят дъщеря му със зетя .

Самата Диляна никога не е работила за друг освен за себе си. Притежава фирми и се води издател.От своя страна Тошко Йорданов също не е беден. Той е от Ямбол, като майка му е амбициозната в семейството, а таткото е дългогодишен треньор по футбол в града. Тошко също занимавал с със спорт, дори е бил приет в спортно училище, но надделява желанието на майка му да учи в гимназия.

Слави става кум на сватбата на Тошко и Деляна. За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството. На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.

Години по-късно в „Шоуто на Слави“ сценаристите се шегуват с водещия и  пускат част от сватбата на Тошко. „Като разправя Славчо, че много играел по сватби, много му се смеете, налииииииии?! Я го вижте обаче тоя левент от Плевен как подскача напето и дар не отстъпва!“.

8 Коментара

ами,

преди 2 години

Качването на маси и танцуването по тях е върха на простотията.

Коментирай

??

преди 2 години

Много ниска топка! Имам предвид статията ,която е елементарна!! Това,че Тошко е богат няма лошо/ няма вести,че родата са крали/ Това,че Слави играл с кокошка ръченица няма лошо/сватбен обичай/ Грозно,смешно,недостойно е да излъжеш стотици хиляди хора,че си мохикан,родолюбец,реформатор,революционер,демократ,месия !!! Когато ти повярват и те изберът да ги поведеш двамата ербапи да скрият глава в пясъка и да оставят някой части вирнати не се знае от страх ли от рахат ли?? От страх не може да е,защото великите масони като Божков и Радев са зад тях. От рахат ще да е ,защото си изпълниха мисията,взеха си комисионната,целунаха наивните и даже ги прегърнаха . А сега следва ръченицата на Слави,но кокошките ще са повече.

Коментирай

Георги Христов

преди 2 години

Започнете да пишите съществена информация.

Коментирай

Мими

преди 2 години

черно или бяло сте?

Коментирай

СРАМУВАЩ СЕ БЪЛГАРИН

преди 2 години

УБЕДИХ СЕ КОЛКО ДОЛНА НАЦИЯ СМЕ.КОГАТО НЯМА КАКВО, ГО ИЗСМУКВАМЕ ОТ ПРЪСТИТЕ СИ!

Коментирай

Боби

преди 2 години

Тези нагли мишоци ще ни управляват. Браво, аферим!

Коментирай

Трохан

преди 2 години

Нискогъзия на вид, и нисичкия по душа Тошко, който много си повярва. Амин.!

Коментирай

Мърдок

преди 2 години

Страхотна новина, да не кажа невероятна. Точно от това имах нужда. А само да попитам, одобна история за тиквата дали ви стиска да напишете?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.