Тотален хаос! Рапър предизвика мелета и безредици в кв. Капана в Пловдив

8476
23 Април 2016, 10:08


Вандализъм и хаос обвзеха уличките на кв. Капана в Пловдив, а причината стана младият артист N. Kotich, разбра HotArena.
 
При всичките „опасни“ масови сцени няма пострадали, тъй като те бяха планирани и отработени предварително по сценарий и са част от новото ONE SHOT видео на Kotich към песента му - „Кралят на хаоса“.
 
След неколкогодишно пребиваване в Мюнхен - Николай Георгиев - както е истинското име на изпълнителя, избира да се завърне в родината си и да твори в нейните граници. Дейността му е позната на феновете още преди да замине за Германия, когато композира и обработва музика както за себе си, така и за свои колеги, действащи предимно в рап жанра. 

В Мюнхен работи и с чуждестранни изпълнители, с което набира все по-голяма скорост и трупа допълнително умения.
 
Днес Kotich работи в България. Продължава да изработва инструментали, но и режисира и снима клипове. От талантите му в различните области на изкуството вече се възползват, и са доволни, доста значителна част от представителите на рап сцената, както и на такива извън нея.
 
Продукцията на Георгиев излиза под шапката на лейбъла му Shadow Lab., в който се намират и други съвременни артисти като SECTA, Mish-Mash, PRIM и TOTO.
 
А защо „Кралят на хаоса“? Вижте видеото и ще стигнете сами до отговора.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени