Тотална излагация в „Пайнер“! Емилия окраде песен на Преслава + клиповете на още две певици!

https://hotarena.net/laifstail/totalna-izlagaciia-v-painer-emiliia-okrade-pesen-na-preslava-klipovete-na-oshte-dve-pevici HotArena.net
Тотална излагация в „Пайнер“! Емилия окраде песен на Преслава + клиповете на още две певици!

Един и същ композитор създаде огромна интрига между две от оборотните изпълнителки на „Пайнер“ – Емилия и Преслава, узна HotArena.

 

Преди няколко дни блондинката пусна новия си свеж проект „Само тебе искам“, чиито музика и аранжимент  дело на Даниел Ганев. Още на първо слушане на меломаните е направило впечатление, че песента им е супер много позната и им наподобява на друг, вече излязъл хит. „Само тебе искам“ звучи и е изпята едно към едно както Преслава го е направила в своето парче от 2017-а „Не се изтриваш“. Справка показва, че и в този проект по създаването на музиката е работил Даниел Ганев. Та да не кажем, че е предложил на Емилия същия инструментал, с по-друг аранжимент и е предложил същото канто.



 


Все сме слушали побългарени кавъри на чуждестранни парчета, но рядко се случва две колежки от една музикална компания да се „крадат“ една друга. Да не говорим, че мъжете, използвани и в двете видеа, ни приличат като един и същ човек.

 


Идеята с маскираните хора зад волана на кабриото режисьорът на „Само тебе искам“ е гепил от видеото на певицата Brooke Candy – „Opulence”, останалата част от кадрите са вдъхновени от клипа на Lana Del Rey - „Blue Jeans”.






4 Коментара

Криско

преди 5 години

Момчето от клипа на Емилия е същият който и Преслава е снимала xaxa казва се Любомир Петков

Коментирай

Megi

преди 5 години

Преслава е класи над Емилия.Даже и да има нещо крадено,това не би трябвало да притеснява нещо Преслава,защото нейната песен тотален хит .

Коментирай

00

преди 5 години

pulna tragediq e tazi pesen, a Emiliq zatuva sled vsqka poredna neina boza

Коментирай

Хаха

преди 5 години

Преса Белото и класа??? ТИ АКЪЛ В ГЛАВАТА ИМАШ ЛИ?? От кога класата се измерва в хвърлени салфетки и грачене по кръчмите?? Ако за теб това е класа, горко ни за в бъдеще. Явно в тази държава на почит са отявлени курви от ромски произход с изразен афинитет към забранените субстанции.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.