Тото за подкаста с Тити: Извинявам се, не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата (ВИДЕО)

01 Август 2023, 19:31


"Не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата, извинявам се", заяви Йонислав Йотов - Тото от „Скандау" във видео, в което се извинява за създалата се ситуация около подкаста му с Константин Папазов - Тити, в който самият баскетболен специалист признава, че лично е подстригал насила жена, за да я „накаже". Клипът обиколи социалните мрежи и предизвика възмущение сред потребителите.

„Здравейте. Казвам се Йонислав Йотов, по-известен като Тото и в момента има голяма вълна от неодобрение към един мой епизод с Тити Папазов и силна връзка със случая с момичето от Стара Загора и нейния насилник.


С риск, разбира се, да се повторя от предишната ми изява преди 3 дни в ефира на Нова телевизия, ще кажа пак и се надявам този път да го затвърдя. Мнението ми по случващото се: аз съм отвратен, мисля, че това е повече от ясно за всеки. Смятам, че трябва да има справедлива оценка и справедлив съдебен процес и че такова нещо аз не одобрявам и няма как такъв човек да си продължи безнаказано. Той трябва да поеме своето наказание. Това е съвсем нормално. Аз съм отвратен от факта, че това нещо изобщо може да се случи, и че такъв човек е част от нашето общество. Отвратен съм не само от него и от всички други, които правят такива посегателства към жени, било то и по-малки, наричайки го - шамари.


За мен в момента е много странно и много странен период, защото казах в Нова телевизия какво трябва да се случи, за да може тази държава да започне да функционира правилно. Да станем целия народ какво трябва да се случи? След 2 дни това се случи. Изключително много се зарадвах за това, че народа се вдигна и отиде да търси справедлив съдебен процес за това дете. Не знаех обаче, че ще се окажа от другата страна на барикадата.


Относно това искам да го заявя за трети път и да е изключително ясно за всеки един - не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя, напротив, даже ги осъждам. Осъждам ги много по-тежко, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа относно темата за подкаста с Тити Папазов е, че ситуацията там е нелепа изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от същата ситуация. От ситуацията с Тити. Че той е наранил това момиче. За мен той го е наранил. Смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен включително ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или като нещо за одобрение, реших че трябва да го премахна.


Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще разкаже и моя смях там е още по-обиден с оглед на ситуацията към днешна дата. За което това което мога да кажа е - извинявам се и наистина, наистина се надявам, че няма и няма да има повече жени в такава ситуация", каза още Тото. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото плюс Гешев равно на любов
преди месец
-10
Еййй,дъно след дъно.Чудесна компания са тия двамата. уникални , позор на квадрат.Срамни личности, срам,срамота,засрамен.Повръщам душевно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Скрий се , емигрирай,боклуче малко
преди месец
-1
Леле Тотьоо,ти си срам и позор.Майка ти да си скъса дипломата,че си мега невъзпитан ,гола вода и не струваш пет пари като човек си личи ,по-интелигентната аудитория не те следи,а сега и най-най-най-най елементарните а именно,твоите "фенове" те видяха какъв си смешник и плазмодии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
aй сиктер
преди 2 месеца
-1
... Затова клиповете в моя канал са скрити от мен....скрий се и ти и не се показвай повече в медийното пространство въпреки напъните на майка ти да те пробутва с тези подкастове.Харесват те само малоумници като теб самия.Не си добър пример за нищо,баста....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лъчо
преди 2 месеца
-2
Тото е много комплексиран, защото е с малка пишка. Момиче, на което е изпратил клип с малката пишка, пусна клипа в нета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йонито еламбе големец
преди 2 месеца
-3
Ела н площада след седмица,щото нали се сещате,че тия у парламенто нема а направят нищо,я сам прос па знам,жена се не удра и с цвеке, я сам два метра мъж, към ще удрам жени, се едно некой старата ми майка да удари,никогиш.Ама. Ти яла Йончо ,Яла на площада.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Н
преди 2 месеца
-1
Не е знаел ама след подкаста коментара му в инстаграм е най-великите истории разказа след като вече я в чул. Застани с името си като мъж не лъжи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kara
преди 2 месеца
-13
Mnogo protivene tozi,ne go gledam.
koment
преди 2 месеца
0
Тити Папазов го бяха сгащили да минава с колата си умишлено на червено минлата година, сега излиза още едно провинение, макар и на млади години....много грозно, а това са ни известните хора, които уж трябва да са за пример :(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалка работа
преди 2 месеца
0
Тото, всеки път лижеш задниците на гостите си, а гадният ти смях е просто изключително ПРОТИВЕН!!! Всеки път се слагаш на Слави, Катъркини, Тити, Мити и СИЕ… Не те ли е срам да се извиняваш след тоя куп с лайна, който изсра??? Вземи се скрий и се пообери малко, защото от теб лъха на агресия “МЕН”.. Не ти приемаме извиненията! Намери това момиче и и се извини ЛИЧНО!!! И намери всички жени, чиито коси са били остригани от типове като теб и като ТИТИ!!!! Или публично се линчувайте и се острижете взаимно “БРАТ”…!!! Гнусни сте и много, много долни и алчни….!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АХАХАХАХ
преди 2 месеца
-1
Тото, пак ли си пиян, брат? Значи ще слушаш , че някой разказва как малтретирал друго човешко същество с кикот, после ще обявиш, че това е велик епизод и ще се кикотиш и ти барабар с него, па чак няколко месеца , след като хората се възмутиха, ти се сети коя е "правилната " страна на барикадата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото,към теб и без омраза,брат.
преди 2 месеца
-1
Ти докато се смееше на Тито Папазов ,помисли ли тая жена дали гледа,помислили как се е почувствала и каква травма сте и върнали,която най-вероятно е надживявала с години?Защото Йоко Захариев(Йоанна -певицата ) написа в Инста профилът си и продължението на историята(били са в една гимназия,в един клас)- Тито я е бил вързал с белезници за парното,освен че я е обръснал ,докато тя се е борила ,плакала,неистово,след това е била ВЪРЗАНА С БЕЛЕЗНИЦИ ЗА РАДИАТОР НА ПАРНОТО!!!Или за рейтинг всичко,няма проблем . Разказът на Йоана продължава с това,че момичето е емигрирало,напуснало училище и т.н.Намери сега тази жена която Тито е малтретирал се извини на нея.Това можеш да направиш.А иначе за годините възпитание които си пропуснал,няма как .Иначе рекламираш това,че майка ти е психолог.Недей,лошо е за нея .Липсва ти такт,емпатия и интелигентност, които не знам как се наваксват,бро.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени