Това ли е КРАЯТ? Дани Петканов за Алекс: Не мога да живея с ЕГОИСТ! (Имот изпокара двойката)

https://hotarena.net/laifstail/tova-li-e-kraiat-dani-petkanov-za-aleks-ne-moga-da-jiveia-s-egoist HotArena.net
Това ли е КРАЯТ? Дани Петканов за Алекс: Не мога да живея с ЕГОИСТ! (Имот изпокара двойката)

Дани Петканов, станал известен като Лудия репортер, и жена му - моделката Александра, се изпокараха жестоко преди празниците. Свадата между двамата стигна дотам, че репортерът дори не присъства на коледната семейна фотосесия, а на кадрите виждаме само Алекс и малкия им син Габриел.

 

Препъникамък във връзката им става фактът, че жената изкарва повече пари от мъжа, но истинската ябълка на раздора се оказа апартамент в София, който Алекс иска да купят първоначално с общите им пари, да го запишат на нейно име и дори да изтеглят кредит, защото нямат сумата за просторно жилище в идеална локация.

 

„Дани не искаше да теглим кредит. Каза, че е по-добре да вземем пари назаем от наш познат, без лихва. Аз обаче не бях съгласна да съм зависима от някого“, твърди моделката, а репортерът я контрира: „Аз не смятам, че е най-подходящият момент да дадеш всичките си пари. Намираме се в Ковид криза, която не знаем кога ще свърши, и за мен не е разумно да харчиш всичко и да теглиш и кредит“.

 

Разприте между двамата дори ги принуждават да отидат на психолог, но Дани спира да ходи, след като разбира, че половинката му вече е изтеглила кредит. „Аз не искам да живея с егоист“, категоричен е Петканов, който смята, че двамата трябва като семейство да градят общо бъдеще, а не всеки да се дели и да мисли само за себе си.

 

В коментарите почитателите на двойката защитават тезата на Дани и смятат, че Алекс е меркантилна и е забравила откъде е тръгнала. Към момента двойката не е взела категорично решение как ще продължат напред, пише „Телеграф“.

17 Коментара

1

преди 3 години

Няма страшно, Петканов ще се прави пак на лудия репортер, ще целува девойките наляво надясно. После ще ги вкарат пак в вип брадър и вип брадъра ще ги събере отново.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Глупости,тези са си лика прилика.Правят си реклама за да ги следват будалите.Аз ги игнорирам.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

АМа какво ни занимавате с бита и живота на някакви случайни хора?! Вместо да отидете в някое село, да снимате баби, живеещи сами със 100лв пенсия, да пуснете статия да пратим СМС по 2 лева да им се помогне, пишете за някакви, които се чудят кредит от банка или от лихвар да вземат. Ма дреме ми - ако искат да се удавят у Дунава. Боли ме дедовия.

Коментирай

Вивиан

преди 3 години

Ако това е истина в случая Дани е по - разумен, след като в момента има къде да живеят не са без дом, но меркантилната Алекс не го разбира, което е жалко...

Коментирай

Антония

преди 3 години

Само инфантилните фенки на Даниел могат да го подкрепят. Алекс добре преценява, че интересът към тях е временен и трябва да се възползват максимално, защото и двамата с нищо не са квалифицирани да изкарват заплати. Всички смятаме, че цените на жилищата сега са неоправдано високи, но това, за съжаление, не е гаранция, че цените ще паднат. А дотогава тия пари я ги има, я не.

Коментирай

Антония

преди 3 години

Да се допълня: Това иде да покаже на всички, надявам се, колко фалшиво е всичко в Инстаграм и най-вече тези двамата, които редуват новината за второ дете с новината за развод през няколко месеца в опит да издрапат още 15 минути слава.

Коментирай

blqk

преди 3 години

Аз съм твърдо за Алекс! Млада.красива.успяла и с много адекватно мислене! Тя знае какво притежава и как да го използва. Евала мацка,отстоявай това,което заслужаваш!!

Коментирай

hehe

преди 3 години

с кое е меркантилна? че иска да си купи жилище с пари, които сама си е изкарала и отказва парите на партньора си? Щом няма една жена няма сигурност в мъжа до нея, че няма да изкарат старините си заедно, много ясно, че се погрижи за себе си, когато има възможност. Нека тоя зъбатия се запита защо е оставил такива впечатления у жена си! Щото в мен например е оставил впечатление, че е паразит, който трябва да се прилепи към някой, за да е успешен. Първо беше Милен Цветков, после жена му. Докато беше сам, никой не го бръснеше за слива и никой не му обръщаше внимание. Винаги е привличал интерес заради хората, които замесва около себе си.

Коментирай

.

преди 3 години

Наум и Теа е те са същите..тя обяснямаше как детето им няма да е касичка като на Петканови, а не спират да го снимат в инстаграма си за бебешки неща

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе, Дани, толкова ли си заслепен, бивш комунист и бивша ... няма! То не бяха пръстчета, то не бяха близалки. Сами сте си виновни, че правите деца с хора, които не преценявате и после цял живот страдат децата заради вашата непредпазливост.

Коментирай

hehe

преди 3 години

е както се оказа и той не е стоял мирен, докато са били заедно :) Истината е, алекс има много по-голям потенциал да успее и сама, със сигурност е по-трудолюбива от мъжа си и има много повече възможности от него. Той сам нищо не е постигнал и няма и да постигне.

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Каква "оригинална" драматургия...

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

В едно семейство нищо не е на кантар, защото времената се менят, а нека не забравяме, че без Дани тя щеше да си остане евтината ... с пръстчето. Въпреки че и пръстчето е заради Дани. Още е млада и хубава, но гравитацията и времето не прощават на никого.... То това е до едно време, после си грозна, виснала и никому неизвестна бивша звездица. Такива в България с лопата да ги ринеш. Тогава "печелиш" от това, което си съградил, а именно силна връзка в семейството. Когато всеки драпа за себе си, далеч няма да стигеш. КОгато най-близкият ти го няма, никакви пари нямат смисъл. Капиш?!?!?

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Е лошо няма, хората знаят как да манипулират масите, за да са им в устата и да точат парички от това. Не е сложно. Няма нищо лошо ние да се забавляваме на техен гръб и няма нищо лошо те да печелят, последното само ако си декларират доходите изцяло.

Коментирай

......па

преди 3 години

Ето това са инстаграм "звездите"-нищо повече от обществени клоуни.Има будали които ги лайкават да им пълнят гушите.Инфлуенсърите не са нищо различно от "Ало измамниците".Но всеки е сЛободен да дава парите си доброволно на който си иска.

Коментирай

до фигаро

преди 3 години

още преди зъбатия момичето си беше добър модел с добри ангажименти и доходи. Това, че той я унижи публично, я направи наистина популярна, но сред малоумните му последователи. Той няма никакво отношение към работата ѝ. По-скоро той се прилепи към нея, защото сам няма никакви ангажименти. А след последната му издънка като водещ, няма и да има. В тази двойка е повече от ясно кой би се справил сам и кой не :)

Коментирай

Курви збогом

преди 3 години

Бал съм ги и двамата :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.