Това нормално ли е?! Два месеца след трагедията с Феди Емилия и Башур се ожениха! (ПЪРВИ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА)

https://hotarena.net/laifstail/tova-normalno-li-e-dva-meseca-sled-tragediiata-s-fedi-emiliia-i-bashur-se-ojeniha HotArena.net
Това нормално ли е?! Два месеца след трагедията с Феди Емилия и Башур се ожениха! (ПЪРВИ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА)
Фолкпевицата Емилия и бизнесменът Жорж Башур са сключили брак днес, съобщава Нова телевизия. Щастливото събитие се случва точно на рождения ден на Башур.

\"Открих любовта, която ти спира дъха само като си помислиш за нея. Намерих любовта, която ти дава усещането за дом. Която може да изразява чувствата си. Любовта, която те кара да си секси, независимо коя част на деня е. Любовта, която ти показва обичта и загрижеността си. Тази любов, която те кара да се чувстваш единствена, защото си избрал именно нея\",
описа чувствата си преди време в социалните мрежи Емилия. Тяхното щастие беше помрачено от смъртта на сина на Жорж Феди Башур, който загина след тежка катастрофа. Трагедията стана преди близо два месеца.

Много хора в светските среди критикуват двамата влюбени, че твърде скоро след кончината на младежа се решават на такава крачка.

Преди броени минути двамата се врекоха във вечна вярност пред служителите на най-голямата обредна зала в София, тази в кв. \"Красно село\", видяха папараците на ПИК. Младоженците пристигнаха по отделно. Жорж дойде с джипа си, а булката в лимузина. По този начин бе спазена традицията, която повелява, че съпругът не трябва да вижда своята любима преди церемонията. Емилия изглежда повече от зашеметяващо. Красивата певица грее в нежна дизайнерска рокля от дантела, която подчертава перфектната й фигура. Голият гръб допълнително прави визията й още по-секси.

Жорж е в тъмно син костюм. На церемонията присъстват най-близките на двойката, синът на Емилия Иван и дъщеря й Мира, момичето на Жорж - също.

20 Коментара

Алекс

преди 5 години

Вярно е, че всеки сам си избира начина на живот, но това е безумие! Момчето почина преди по-малко от 2 месеца и на тези двамата им се дожени. И не само пожелаха показност, а и булката като млада девица се барна с бяла рокля с гол гръб.

Коментирай

Христин

преди 5 години

СТИГА ГИ ДЪВКАХТЕ ХОРАТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДЪЪЪЪЪЪЪЛЪГ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ! П.П : НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО,КАК И ЗАЩО, СПРЕТЕ ДА РАЗПРЪСВАТЕ ОМРАЗА КЪМ ТЯХ! ЕМИЛИЯ Е ВЪЛШЕБНО КРАСИВА!

Коментирай

До Христин

преди 5 години

Ти не си Христин, а приятелката на младата булка Весела Топчовица. Защитаваш я, защото скоро може да ти намерят и на теб милионер чуждоземец.

Коментирай

1

преди 5 години

Пожелавам им да бъдат щастливи и да си направят едно дете. Огромна трагедия преживяха...

Коментирай

Vova

преди 5 години

КОЕ Е НОРМАЛНО МИ КАЖЕТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА???

Коментирай

?????

преди 5 години

Защо само вашата медия не отразява снимката на Мона Валериева с Филип Плейн.? Ковра или не, изненадата е голяма. Никлузета Фазанова сигурно е била пред инфаркт като я е видяла D:D:D. Колко му се тикаше горканката

Коментирай

ХРИСТИН

преди 5 години

Пхахахахаха, аз съм ХРИСТИН и нямам нииищо общо с тези среди!!! Харесвам безкрайно много Емилия,а другата дори не я знам........еб**и болните мозъци сте

Коментирай

...

преди 5 години

Защо нейния син Иван така стои отстрани

Коментирай

Iva

преди 5 години

Az ne razbiram kolko zloba moze da ima v coveka. Da ne bi da e stanala makata na tozi covek po-malka? Ne izbira li covek sam,kak i zasto da napravi nestata. Nikoga ne bih kritikuvala nikoj ...vseki si go znae pod shapkata. Az im pozelavam stastliv i hubav zivot!

Коментирай

Мона Куролеева

преди 5 години

На снимките не е никаква Моника, драги, а гаджето на плейн, която просто прилича малко на нашата проститутка.

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Верно е че животът продължава, но все пак странно ми е! Ония ден имаше погребение днес свАтба.....

Коментирай

Аз

преди 5 години

Повечето от вас дали са запознати , че датата за сватбата се насрочва предварително? Може би са я планували преди да стане трагедията с момчето.

Коментирай

1234

преди 5 години

Все пак след толкова жестока,неочаквана смърт на млад човек са намерили сили да се облекат и да оргатизират сватба,странно е ,че въобще това ги е вълнувало.Когато човек тъгува,скърби и трауриили изпитва поне малко чувство за вина няма желание да се изкъпе ,какво остава за сватба,снимки,гости и т.н.И много лесно отпада часа в ритуалната зала,това е много лесно. Аз съм наистина учудена от действията на бащата ,Емилия не е никаква на този младеж познавала го от няколко месеца,но това ти е дете ,сватбата не прави връзката и любовта,можеха да почакат.С една дума да не си отидеш !Жалко за младия живот!

Коментирай

Ti

преди 5 години

A ti dali si zapoznatA (za6toto si jena),che dati se ptomenyat?

Коментирай

Хм,

преди 5 години

Честито!Да сте живи и здрави и само хубави моменти да имате в живота си!Много красива двойка,радвам се за Емилия!

Коментирай

бог

преди 5 години

С магии всичко се постига но плащането предстои

Коментирай

Жанета

преди 5 години

Само те си знаят. Но според мен не е редно да има публичност, показност и бяла рокля. Можеше да си подпишат скромно и това е. Иначе - дай Боже да са щастливи, според мен се обичат.

Коментирай

Megi

преди 5 години

НЯМАМ ДУМИ ТОВА НАИСТИНА НЕ Е НОРМАЛНО.КАК ПРАЗНУВАТ ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ.

Коментирай

Чувате ли се?

преди 5 години

Много сте зле! Може би точно в този момент човекът има нужда да мисли за друго и да знае, че има някой до себе си.

Коментирай

AVVA

преди 5 години

Емилия е една от малкото фолк певици, на които симпатизирам. Спечелила ме е не с творчеството си обаче, а с милото си изражение, отношение и бягство от скандали. Не мисля, че след една такава трагедия, човек задилжително, трябва да се изолира и потине в скръб... Още повече, че от статии става ясно, що за жизнерадостно и щастливо дете е бил Феди (Светла му памет). Може би датата е била сменена, за да се венчаят на неговият рожден ден и така да почетат паметта му?! Подхождайте с разбиране към нещата, бе хора. Стига с тая крайно грозна и злобна критика, която буквало си смучете от пръстите!!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.