Третото дете е на път? Емилия показа надуто коремче!

https://hotarena.net/laifstail/tretoto-dete-e-na-pat-emiliia-pokaza-naduto-koremche HotArena.net
Третото дете е на път? Емилия показа надуто коремче!

Емилия потвърди слуховете, че е бременна от съпруга си Жорж Башур, научи HotArena.

 

На едно от последните си участия певицата показа надуто коремче, което уж прикриваше с широка бяла рокля, писа „Таблоид“.

 

На траурната церемония, когато погребаха сина на Башур – Феди, пролича, че Емилия ще става майка. След 40-дневния траур чалга дивата поднови участията си, на които лъсна бременността й.

 

Колкото и пълна да е била, Емилия никога не е имала такъв корем, ясно е, че носи дете в утробата. Ще ни липсва от сцената, но ще се радваме да е щастлива след всички препятствия и мъки, които преживя“, коментират почитателите й.

 

Оказа се, че певицата е заченала малко след годежа си с Жорж. Направили бебето през март, затова в момента тя е в петия месец. Най-вероятно ще дундурка бебе ноември.

4 Коментара

Ани

преди 5 години

Вие виждали ли сте жена в петия месец!? Несериозно е.

Коментирай

Да

преди 5 години

Да, виждали сме! И аз в петия месец имах същия корем.

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Да им е живо и здраво! Дано няма късмета на брат си !!!!

Коментирай

една бивша бременна

преди 5 години

Защо....на мен в 6 ти не ми личеше даже..... трябва ли да си като крава огромна след като си бременна , а да не говорим че колежка на майка ми даже и няколко дни преди раждането не разбра че съм бременна бях наддала само с 12 кг..... с широкия пуловер зимата даже и не си личеше .Както казваше гинеколога ми детето си взема своето , а другото е правене на задник....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.