„Трудната” Емилия се показа след 5 месеца отсъствие

https://hotarena.net/laifstail/trudnata-emiliia-se-pokaza-sled-5-meseca-otsastvie HotArena.net
„Трудната” Емилия се показа след 5 месеца отсъствие

Емилия се показа след почти 5 месеца отсъствие от публичното пространство.

Тя запис видео поздрав към радио „Веселина”, с което даде възможност на феновете да я видят бременна. Е, не се видя наедряло коремче, каквото показа наскоро в графика и така потвърди радостната вест. И все пак почитателите бяха доволни да видят пак лъчезарната й усмивка. Емилия е внесла промяна във визията си. Вече е с доста дълги коси, отново е брюнетка, като кестенявото е с червеникави оттенъци, писа Уикенд.

Певицата преустанови участията си в края на юли, като още тогава се заговори, че е бременна от съпруга си Жорж Башур. Все пак Емилия не само слезе от сцената, а спря да се появява в социалните мрежи, където иначе бе доста активна. Въпреки че наскоро потвърди радостната вест, тя не показа своя снимка, а графика на женско тяло с наедрял корем с коментар, че 85% от бременността вече е минала.

2 Коментара

до хот арена

преди 2 години

МНОГО ЗАВИЖДАТЕ НАА ХОРА КАДЕ ИМАТ КИНТИ ХОТГОВНЯНКИ ТАКИВА ХАХАХАХА МИШКИ БЕДНИ

Коментирай

koko

преди 2 години

педерас млъквай

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.