УАУ! Цвети на Криско пръсна 20 бона за тунинг, за да стане копие на Галена

https://hotarena.net/laifstail/uau-cveti-na-krisko-prasna-20-bona-za-tuning-za-da-stane-kopie-na-galena HotArena.net
УАУ! Цвети на Криско пръсна 20 бона за тунинг, за да стане копие на Галена
Половинката на Криско Цветелина Петрова е претърпяла сериозен тунинг след раждането на малката Амая, научи HotArena”.

Младата майка си е направила неоперативна липосукция на корема. Цвети се е възползвала от  нова технология за прецизно контуриране на тялото, като с апарата се обработват мастни натрупвания и отпусната кожа в зони, които трудно се повлияват от традиционни процедури, спорт или диети.

С новата технология Петрова е постигнала резултат само след една процедура, без дискомфорт и дълъг период за възстановяване, както при старите методи за липосукция. Именно заради бързото възстановяване и липсата на белези, Крисковица се спряла на този метод за да прибере корема си след раждането. За процедурата се е бръкнала с 8000 лева, които, естествено, дошли от джоба на любимия й мъж.

С прибирането на корема, Цвети поискала и да си сложи гърди. Въпреки че след раждането не кърми дъщеричката си, защото веднага започна диети, бившата танцьорка решила, че не си харесва бюста и това, че е плоска.

Днес някогашната стюардеса се е превърнала в копие на Галена. Дори почитателите на фолк певицата не могат да ги различат. Младата майка наистина заприлича на Галена с новата си прическа и пищни форми. „Помислих те за Галена! Ама пак си много яка”, пишат фенове на Цвети в социалната мрежа.

Цвети се е спряла на увеличаване на бюста с анатомични двойно гелови импланти, като цената на операцията е 4900 евро. Общо за двете корекции са излезли около 18 бона, които Криско платил за да зарадва половинката си, която го дари с дъщеричка. След бюста и корема половинката на рапъра Криско се обзаведе и с нова уста. Брюнетката напомпа джуките си стабилно с хиалурон и тъкмо е закръглила сумата за корекциите си на 20 бона. Отделно гаджето на Криско има корекция на носа си, който е старателно изтънен и „пипнати” скули, пише \"Уикенд\".
 

15 Коментара

Надя

преди 3 години

Едно огромно „УАУ за вселенската пошлост и липса на идентичност да се клонираш. Едно огромно съжаление за Цвети-то/новият последовател на гуруто на клонингите Галена? С нетърпение и трепет чакам Криско да се клонира като Галин!! Ще е много ЯКООО!!!! Туш!!

Коментирай

Тити

преди 3 години

Нищо общо, онази е сбръчкана, бузеста и изглеждаща на 50.

Коментирай

Все тая

преди 3 години

И пак си остава дива селянка която от злоба не може да се усмихне

Коментирай

Бебо

преди 3 години

Клонирайте се в някоя умна и сериозна жена! Не се излагайте с певачки и то от чалгата!

Коментирай

Бебо

преди 3 години

Клонирайте се в някоя умна и сериозна жена! Не се излагайте с певачки и то от чалгата!

Коментирай

:)))))))))))

преди 3 години

Щом ще се маскира като чалгарката,значи Дриско не иска да е с нея ,а с чалгарката.

Коментирай

Плескавица

преди 3 години

Ами какво да кажа на всички хейтъри? Бачкаш, имаш кинти, тунинговаш жена си. Истинският мъж печели пари, гледа семейството си и инвестира пари в жена си! По-добре да налееш кинти в половинката си и да си я праскаш с кеф отколкото да си мързелив, беден и да ходиш по еФтини ку*ви! Браво Криско, така се прави! А останалите да си злобеят, мъжете щото са бедни, а жените щото са грозни и не могат да си намерят спонсор да се пооправят малко.

Коментирай

hoi

преди 3 години

Личи си, че от България не си излизал/а.

Коментирай

s

преди 3 години

Стига глупости бе хора! Момичето ходи на процедури за да подобри външния си вид. Това, че крайният резултат (за сега) е прилика с Галена, не значи, че Цвети-то се е стремила към него. Не си представям преди да е започнала с всичко да си е направила план Ей сега ще ходя тук и там за да заприличам на някой друг. Просто има хора (с черти) които си приличат. Има много българки, които също имат някаква (далечна) прилика с някой. Пример с една позната - дотолкова си приличаха с едно момиче в гимназията, че на който не ги познаваше казваха, че са близначки. Друга много прилича на Анелия, но в периода и с черна коса. И много момичета съм виждала с такива черти. А тя (Анелия) с тази светла коса изгуби индивидуалността си, която имаше в началото. Хайде, че дълъг стана анализа ::))))

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Като ги прекрояват едни и същи "майстори"нормално е да изглеждат еднакво! Скоро по улиците щр се разхождат жени конфекция!

Коментирай

...

преди 3 години

Жената да не е кола да я тунинговаш... Промени се правят, когато наистина се налага, при различни болести и т.н., а не да си развалят естествената красота и да стават целите в силикон и ботокс. А това момиче си е красиво, дано не е вярно...

Коментирай

Tanya

преди 3 години

Момичето беше доста симпатично и чаровно без някакви сериозни корекции, но УВИ и тя реши да се превърне в клонинг на всички останали! Дано спре дотук, докато все още изглежда що-годе нормална..

Коментирай

Плескавица

преди 3 години

Коя си ти, за да казваш жената дали е кола или не! И коя си ти, за да казваш, кога трябва да се правят промени? И коя си ти, за да преценяваш, дали те с необходими или не. Според мен и ти искаш да се пооправиш малко, но ти липсва смелост и най-вече финанси!

Коментирай

Ирина

преди 3 години

Прилича на Лаура от 365 дни

Коментирай

...

преди 3 години

Ами то е близко до акъла, че различни операции не се правят защото ти е скучно, а когато наистина има проблем и се налага. Явно не ме разбираш, не съм против корекциите, против съм когато няма нужда от тях да се правят, а това се прави масово от млади момичета и стават клонинги, не опира само до финанси, а до акъл... Виж Моника Белучи - на 55 и без никакви операции е прекрасна, не става дума за финанси, а за естетика и класа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.