Уау! Вижте каква гореща мацка е тъщата на Али Соу (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/uau-vijte-kakva-goreshta-macka-e-tashtata-na-ali-sou HotArena.net
Уау! Вижте каква гореща мацка е тъщата на Али Соу (Снимки)

Бившият футболист на ЦСКА-София Али Соу може да се похвали с едно от най-сексапилните гаджета в лицето на 20-годишния модел Габриела Крекманова. Двамата се залюбиха в София, а вече живеят заедно в руския град Ростов, където гамбиецът рита.

Али обаче крие и уникално секси тъща. Оказва се, че майката на приятелката му е не по-малко ослепителна. Двамата с Али са в прекрасни отношения. Тъщата се казва Валентина Маркова и е от Варна. В социалните мрежи е обявила взаимоотношенията си като сложни. Самата тя подкрепя напълно връзката на дъщеря си с тъмнокожия футболист.

\"Разбира се, че съм запознала родителите ми с приятеля ми. Цялото ми семейство го обожава\", призна неотдавна Габи. Моделката и майката имат много силна връзка. Затова и половинката на Али Соу е трябвало да вземе много трудно решение, когато той я поканил при себе си в Русия. Двете се чуват по няколко пъти на ден. Бившата Мис Ловеч се прибра преди няколко дни в родната Варна. Както \"България Днес\" вече писа, тя откри морския сезон и отиде на плаж, писа \"България Днес\".

6 Коментара

H

преди 2 години

Коя е майката на снимките?

Коментирай

Milf

преди 2 години

Снимките от ляво е.

Коментирай

Milf

преди 2 години

Има ли ФБ майката някой знае ли го?

Коментирай

Мария

преди 2 години

Валентина преди десетина години беше в затвора в гърция смъжа и той беше някакъв моряк.за фалшиви пари.ясен футболиста и пращаше пари там..как няма да обожава зета тя е толкова меркантилна че и щерка и е научила.после проституираше с птиятелката и Милена от затвора в една гръцка таверна.има и син но е голяма шаврантияs

Коментирай

Нати

преди 2 години

Че тя майката по-хубава от щерката!

Коментирай

i

преди 2 години

Тоя спокойно тройка може да си спретне с майката и дъщерята.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.