Ударно начало на деня! Николета вирна розово дупе на полянката (Вижте сутрешната й гимнастика)

https://hotarena.net/laifstail/udarno-nachalo-na-denia-nikoleta-virna-rozovo-dupe-na-poliankata HotArena.net
Ударно начало на деня! Николета вирна розово дупе на полянката (Вижте сутрешната й гимнастика)

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова поддържа фигурата си с упражнения, а времето вече позволява да ги извършва отвън на полянката, видя HotArena!

 

Брюнетката често изтъква, че не е спортна натура, но очевидно все пак полага някакви физически усилия, за да е във форма.

 

От кадрите се вижда, че Ни Ло набляга на упражненията за дупе и бедра.

 

Независимо, че има шанс да се изцапа на тревата, водещата се е пременила в светъл спортен екип, решен в бяло и розово – от маратонките до топа.

 

 

36 Коментара

Мария

преди 8 години

НА НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА.ПРЕСИТЕНИ СМЕ ОТ ГЛУПОСТИТЕ НА ЕДНА ПРОСТА ЖЕНА.

Коментирай

?

преди 8 години

ГООЛЛЯЯЯММАААА НОВИНААА !!!

Коментирай

Istina

преди 8 години

Hora, oburkali ste! Tova ne e gimnastika! S kurvenski zagolenoto ramence, s grimcheto, s neskoposanite invalidni pozichki samo pokazva, kolko e ogranichana. Gimnastikite na Nikolina sa v krevatite na debelite chichkovci, da pusne edna snimka ot tam kato e tolkova otvorena. Kak q nalqgat debeli, mazni, potni chichkovci, a tq mulchi i stiska zubi i gleda da ne i se razmaje grimcheto i ogromnite vejdi, che riskuva da i vidqt istinskoto sustareno i grozno lice. I oshte vednuj- nikoleto, qsno e che mozuk ti nqmash i sama ne mojesh da razberesh koe kakvi e zatova shte ti pomogna- za 3 snimki da se pocheknesh na trevichkata pred bloka ne e gimnastika, sport ili aerobika. Horata sedqt sigurno otstrani i se smeqt- kurva se chekne, a svodnikut pravi snimki. Golqm maitap! Za da si uj istinski sportuvasht chovek trqbva malko da se izpotish, kogato sportuvash, ne se muchi ti si si tupa po priroda i sus sigurnost dali shte si malko po-stegnata v zadnika ili ne na shishi tova ne mu prechi. I bez tova si samo za edna-dve vecheri v sedmicata, taka che ne mu e mnogo vajno kak izglejdash otzad. Da ima kude da si puhne ........ i gotovo.veche ne mu trqbvash! :D

Коментирай

Istina

преди 8 години

I bez tova si samo za edna-dve vecheri v sedmicata, taka che ne mu e mnogo vajno kak izglejdash otzad. Da ima kude da si puhne ........ i gotovo.veche ne mu trqbvash! :D

Коментирай

с

преди 8 години

защо и обръщате толкова внимание.отдавна не е интересна.

Коментирай

Криси

преди 8 години

Това на първата снимка опит за лицева опра ли е??? Миндила никога не си размърдвал разплутото тяло за фитнес ( то си личи особено на живо) и няма никаква идея какво точно се прави. Ефекта е кълчене и гъзене пак като за розов филм, единствената разлика е, че като никога е облечена.

Коментирай

офф

преди 8 години

Облечена е, защото каквито уродливо разкривени пози се мъчи да прави, рискува да се разпадне амортизираното и от проституция тяло.Предлагам и да си пусне някой клип с Яна Маринова от "И аз го мога" – на халки, на пилон...и да види какво се нарича тренирано тяло, изящество, чар, сексапил, координация на движенията! Яна е приятна за гледане, а Клозета е отвратително крива и отблъскваща гледка на циганско розова инфантилна оФца!

Коментирай

ех

преди 8 години

Какви хубави спортни дрехи е облякла, но тя сигурно не ги оценя, защото просто се кълчи и позира за инстаграма с тях. Едва ли оценя колко са качествени и удобни за спорт.

Коментирай

влюбена

преди 8 години

Влюбих се в маратонките.

Коментирай

о

преди 8 години

Какъв е този език? Предполагам знаеш български, щом си в тази статия. Пиши на български, че няма кой да се трови и напъва да ти чете лайняницата.

Коментирай

ф

преди 8 години

Ще ми се да мисля, че е така, но явно не, щом хората тук продължават да пишат и "четат" 5-редните измислени "статий" (както много идиоти в този сайт пишат) за нея неуморно.

Коментирай

:)

преди 8 години

Колко ексклузивно само :))))))

Коментирай

do o

преди 8 години

A teb koi te kara da chetesh,kato ne iskash ne se napavai, da ne zemesh da se naakash.

Коментирай

NIKE

преди 8 години

На това му се казва рядко срещано тъпо парче. Правила била спорт ахахахах..ама моля ви, а в главата е просто страшна! И каква е тази новина????? От гъза си ли я измислихте?????? Позите пак започнаха едва ли има някой който да ти обърне вече внимание на сериозно, доста изтъркано и смешно.

Коментирай

NIKE продължение

преди 8 години

"..а времето вече позволява да ги извършва отвън на полянката, видя HotArena! Ама вие сериозно ли, да ги била извършвала, какви, кои ахахахахах. "...Независимо, че има шанс да се изцапа на тревата, водещата се е пременила в светъл спортен екип, решен в бяло и розово – от маратонките до топа. Ахахахахах имала шанс да се изцапа на тревата, ама вие честно сериозно ли???!!!! А какво значи че екипът е решен в бяло и розово..еееееееееееее, не това вече идва в повече НЕГРАМОТНОСТ,БЕДЕН РЕЧНИК, ТАЗИ СТАТИЯ САМА ЛИ СИ Я ПИСАЛА?????? :D

Коментирай

таня

преди 8 години

Много е красиво това момиче. И има перфектно тяло. А вие, да и ядете дупето! :Р

Коментирай

pppp

преди 8 години

Гимнaстикaтa сигурно е продължилa три секунди,колкото дa си нaпрaви фотосесиятa зa инстaгрaм.Много обичa дa се нaгъзвa,професионaлно изкривявaне може би.

Коментирай

и

преди 8 години

Това не е гъз,а свлачище.Да живее шопа.

Коментирай

хохо

преди 8 години

Не изглежда ли малко абсурдно жена да се кекерчи и да лази нагъзена по полянката пред дома си за няколко снимки? Излагация...

Коментирай

nеws

преди 8 години

Kурволета, понеже не се е наживяла, на*бала щяла да заминава с приятели през лятото за USA- LA. Там искала да се набеснее, да се наживее с пълна пара ден и нощ по заведения и навсякъде. Малка и е вече Европата, измества се секс бизнеса в Америка. Те, там, като нея не са виждали. Къде ли? Представям си каква жалка картинка , пияна и съблечена гола ще представлява по дискотеките. Боже, това няма вразумяване! Колкото по-остарява, толкова по-затъпява! Боже, това дете да знае , че им а майка!!! Да е жива и здрава баба му, да го отгледа! Дано, не тръгне по стъпките на майка си.

Коментирай

хихихи

преди 8 години

Да,тя в ефир го заявява има го документирано в едно интервю -в Гугъл Любимата и поза била задна прашка...

Коментирай

no way

преди 8 години

Показва си задните части след обрязването им . Да е са живи и здрави пластичните хирурзи. Щом е платежоспособна и може да си го позволи( Чехльо, Шиши и знайни и незнайни) плащат. Преди , трътката и увисваше до зад коляното. От толкова пластични корекции заприлича на травестит без грим. И точно заради тези комплекси се е превърнала в анорексичка сега. То няма нищо женствено в него. Едно джезве кокали и две гумени топки отпред.

Коментирай

до Таня

преди 8 години

Перфектно тяло? Изглежда вие нямате представа от красота и перфектност!

Коментирай

NO MERSY

преди 8 години

Да и ядем миризливия пърдялник, о не, мерси!

Коментирай

о, да о,да

преди 8 години

Сега ще ти кажа може да стане единствено и само компаньонка за ден два и това е. Там разбира се тръгва с цел лов на милионери ахахахаха, да ама ще остане доста разочарована, защо ,ами защото там богатите си търсят богати жени, не паразити, такива като нея са им само за развлечение. Такива тъпи гледки са само да им се оправи малко настроението, после минават на сериозни дами, казвам дами, не АМЕБИ от които нищо не става. Глупакът го изтърва, сега има да търси хихихихи.Чак до Америка щяла да стигне, ами да тук всички я познават, а там ще е една от многобройните обикновени туристки ;).

Коментирай

hmm

преди 8 години

dolna korva

Коментирай

aman

преди 8 години

кога ще спрете да целувате задника на николета и да плюете по други хора?

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

taz..gaza si sadira da pyska snimki....no oswen 4e nikoi ne ia otraziawa...e mnogo dosadna i otblaskwa6ta....trawestit mrasen....

Коментирай

bobo

преди 8 години

mrasen grozen parcal.....otwrat....

Коментирай

tanche, dupeto i go iaj ti- nie sme s po- visoki standarti

преди 8 години

oh oh.. da ti imam predstavite za perfektno tialo- Naomi Campbell, Gisele i Adriana Lima kakvo da kajat? Kolkoto do "krasivot i litse"- ia pak se vgledai v izrisuvanite vejdi, krivoglediat pogled i izidialkaniat s tesla nos...

Коментирай

123

преди 8 години

tq ne sportuva samo pravi pozi za facebook,a vie ni mislite za tıpatsi :))

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Николето толкова си тъпа като галош...снощи пак даваха Алисия по тъпото ти предаване ама пак се изложихте като се помъчихте да я оплюете и че уж била изпадала в комични ситуации,аз нищо комично не видях от цялата работа,напротив пак си беше супер,а комичната си ти дето беше облечена със някви смешни дрехи и в главата мязаш на извънземно хахахах

Коментирай

ppp

преди 8 години

нали отрича, че е от жриците на Венера, защо тогава непрекъснато се държи като такава- то не само снимки, а и дела, поне да си каже, че е такава. кой нормален човек ще си публикува такива снимки, ако не е труженичка

Коментирай

офф

преди 8 години

Табуратка Лозанова пак са я фотошопирали така, че да прилича на 180 см манекен! Нито е толкова висока, нито е с такова тяло! Само ужасното криво положение на тялото си показва колко е визуално неприятна ! Винаги има някакво уродство в снимките и! НЕ СТАВА, ГАДНО Е!

Коментирай

Клозета

преди 8 години

малиииииииии,ако толкова много хора ме плюеха щях да се завра в миша дупка ,а тя какво ? Убичам ви, вика ....ерОдирана циганка ,мангалка .....

Коментирай

ujas

преди 8 години

Dolna prostachka ne moga da q ponasqm

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.