УЖАС! Чалгата свали грима: Кали и Райна рошави, Мария и Емилия - 100% натюр (Вижте кой ги последва СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/ujas-chalgata-svali-grima-kali-i-raina-roshavi-mariia-i-emiliia-100-natiur HotArena.net
УЖАС! Чалгата свали грима: Кали и Райна рошави, Мария и Емилия - 100% натюр (Вижте кой ги последва СНИМКИ)
Прическите и гримовете станаха излишни в извънредното положение. Чалга певиците досега бяха известни с лъскавата си визия, но изолацията в домашни условия ги принуди да се разкрият как изгреждат без червило, екстеншъни и килограми фон дьо тен.

\"България Днес\" показа най-смелите изпълнителки, които показаха, че са нормални жени и не винаги изглеждат зашеметяващо секси.

\"И те така те... малко изтрещех\", призна Кали и се пусна с рошава коса и налудничев поглед. Фолкаджийката е известна с това, че дъри повече на това, което казва и прави, отколкото как изглежда. А и за майка на три деца трябва да й признаем, че е доста добре. Със сходна визия блесна и Райна, която стои в родния си Сандански.

\"Прoвoкирaнa cъм oт прoтecтa нa някoи хoрa и нecпaзвaнeтo нa прaвилaтa дa нaпрaвя изявлeниe. И aкo ce нaлoжи дa дaм бъбрeк - щe дaм. A кaквo ocтaвa зa тoвa прocтo дa cи ocтaнeм вкъщи. Тoвa e пaндeмия, пoлoжeниeтo e ceриoзнo. Тoвa cигурнo e нaй-cлoжнaтa cитуaция, c кoятo щe ce cблъcкaмe. Cмирeтe ce, изпитвaйтe любoв и cъcтрaдaниe към другитe\", cпoдeли Eмилия в клип, който е заснела вкъщи. На кадрите се вижда, че няма никакъв грим, лицето й е изпито, но все пак изглежда добре и събира одобрителни коментари за смелостта си.

Женска храброст показа и иконичната Ивана, която се разкри в апартамента си в Пловдив. \"Кафето ми е по-сладко, когато е споделено! Хайде да си говорим, да си разказваме, да споделяме, да се наплачем и разсмеем заедно! Животът трябва да продължи!\", надъха феновете си Ивана и се показа по домашен халат. И на нея поставяме отлична оценка за визия в домашни условия.

\"Усмихвам ви се, за да ми се усмихнете\", отправи предизвикателство Мария и се показа без грим в леглото си. Всъщност, спалнята е мястото, от което фелкпевиците най-често си пускат снимки, докато са затворени заради карантината. Те често се излежават, похапват и дори правят упражнения в леглата си. И междудругото пускат селфи, за да трупат харесвания. Така направи и Преслава.

Бившата рапърка и настояща чалга певица Диона призна, че може да ядоса ген. Мутафчийски, но си пусна снимка как отива до магазина. Отново лежерно облечена и без тежки гримове.

Преди няколко дни, когато столицата ни беше снежна, Джена използва момента да се върне към детството си. \"В София имаше много сняг и решихме да си направим наш си Олаф. Бъдете силни, вярвайте, молете се, променете се, за да приключи по-бързо това изпитание за всички ни\", обобщи изпълнителката.

А Роксана като истинска домакиня по-често се задържа в кухнята, където готви с прибрана коса, за да не пълни манджите с косми.

8 Коментара

Соня

преди 3 години

Като ги гледам без грим едва ги разпознах. Леля Тинка от входа е на повече години дори от Ивана, никога не е слагала грим и е по-хубава от всички взети заедно!

Коментирай

:))))))))))

преди 3 години

Увехнали марули, а леля Ивана със цяла мазилка,шпакловка,изрисувани вежди и изкуствени мигли.Циркаджиики.......

Коментирай

Тъпа статия

преди 3 години

Всички са с грим!!!!!!

Коментирай

пепи

преди 3 години

всички до една са мангалки

Коментирай

и,

преди 3 години

с гумени джуки.

Коментирай

svet

преди 3 години

Само Райна е без грим

Коментирай

хахахах

преди 3 години

Хахахаха ...няма повече какво да добавя...

Коментирай

Ivaila

преди 3 години

Ужас, тая Роксана гръм ли я е ударил,че така потресаващо изглежда? Кое й е естественото на Диона? Тя без грим прилича на типична циганка,каквато и е- на тази снимка е с тонове грим. Преслава също има грим, но се обезличи много, изобщо няма чар вече, наистина е страшна и прилича на Джако. Мара доста често се пуска без грим, а не трябва, защото и тя мяза на циганин. Джена е окей, но и тя има фондьотен на снимката.Емилия също не е натурална, но започва да става страшна и тя от толкова много операции,а на Райна се виждат две мигли и половин уста. Kaли прилича на маймуната Маги Желязкова, ужасница е ! Като пишете такива заглавия, поне да имаше истина в тях!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.