Умна и красива! Жаси от \"Сделка или не\" вече е доктор по икономика (Работела на 5 места, не спяла по цели нощи)

https://hotarena.net/laifstail/umna-i-krasiva-jasmina-madjid-veche-e-doktor-po-ikonomika HotArena.net
Умна и красива! Жаси от \"Сделка или не\" вече е доктор по икономика (Работела на 5 места, не спяла по цели нощи)

Сексапилната асистентка от предаването „Сделка или не“ Жасмина Тошкова, която сега носи фамилията на мъжа си Маджид, заряза кариерата си на тв водеща и модел, за да се посвети на наследниците си и следването, защото вече е дипломиран доктор по икономика.

 

Докато е бременна с трите си деца - две момичета и едно момче, които се раждат през 2014, 2015 и 2016 година, Жаси пише и успешно защитава докторантура. В този период тя изтрива всички социални мрежи и живее в безсънен режим. Намира време само да тренира и още на втория месец  след ражданията е с плочки на корема.

 

Сега, като се връща назад, тя дори се чуди как е издържала, защото с дни не излизала от вкъщи, не се сещала и да яде, погълната от учебниците и пишейки докторантурата си. Малцина могат да го повярват, защото на пръв поглед блондинката прилича по-скоро на празноглава кукла. Тя обаче обяснява академичната си кариера с традициите в семейството си. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й - доктор в областта на маркетинга.

 

„Още от малки родителите ни са кодирали в съзнанието ни, че трябва да се учи и е добре да бъдем отличнички. В противен случай какво ли? Ще метем улиците - така ни „заплашваше“ мама“, споделя Жаси.

 

Баща й пък втълпява на дъщерите си, че да защитят докторантура е нещо съвсем естествено, задължително и нормално. Той винаги се отнася снизходително към жени, които се грижат само за външния си вид, а не полагат никакво усилие да развиват най-горната част на тялото си. Още от малки той възпитава и двете си дъщери като войници и дори не им дава да си продупчат ушите като ученички. И двете работят още от тийнейджърки, като Жасмина си изкарва дневни по време на лятната ваканция на 14 години в галерия в родния си град Бургас, пише „Галерия“.

 

Преди да забременее, блондинката работи на 5 места - в одиторска фирма, в Арбитражния с като вещо лице, в телевизията през уикендите, а през останалото време е докторант - редовно обучение. Сега обаче се е отдала изцяло да развива бизнеса си. Тя има моден и козметичен бранд, който се продават успешно и в чужбина, и е сред най-известните ни инфлуенсъри с близо 180 000 последователи в Инстаграм.

 

От майка си обаче е научила, че независимо колко работиш, семейството е номер 1 и ако там отношенията не са хубави, всичко друго губи смисъл. И Жасмина сляпо следва съветите й. Тя е изцяло отдадена на мъжа си - сирийския милионер Ариф Маджид или Хари, както го наричат близките му. Той е син на Зеки Маджид - собственик на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба Nordsee и „Дънкин Донътс“. Макар да страни от публичното пространство, Ариф е познат в средите на богатите и е част от приятелския кръг на някои от най-актуалните бизнес фигури в страната.

6 Коментара

Да да да

преди 2 години

Аз съм Батман , мама е жената котка! Смешна статия! Тази Сигорно средно няма! И не защото е уж красива има много красиви и умни жени, но тази е куха лейка!

Коментирай

Тото

преди 2 години

А няма ли online дизайнерски сайт или нещо app който да предлага в Instagram профила си. Какво ги хвалите само тези карабатаци, качури, миндили, коври, травестити, канални плъхове. Магаре да вкарам, ще завърши висше вече. Това е просто една добре платена ... инфлуенсърка хохохохо!

Коментирай

Сиси

преди 2 години

Добре платена статия,добре че беше мъжът и да заприлича ва човек ,освен да се снима какво смислено прави Жаси

Коментирай

Дончо

преди 2 години

Сириец бе човек! Била отдадена на сириеца?! Как, анално отдадена? Хохохохох, хухухухух! Пори я като риба ... и я пълне както агне - Али Реза!

Коментирай

Себеизтъкването

преди 2 години

Не е толкова трудно да преуспееш, когато родителите ти са издигнати, а съпругът ти е милионер. Някак си не е прилично да се изтъкваш и хвалиш сам.

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Всичко при тази женица е МЕНТЕ.Родителите и са закодирали у нея само златотърсачеството.Разори един грозен и нисък "стъклар" докато разнасяше кутии в тъповато предаване с ухилена тъповата физиономия.После се продаде на арабин като роди 3 деца за 3 години за застраховка.А той забива всичко което е с пола и тя горката започна с пластичните операции и демонстриране на фалшиво инстаграмско щастие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.