Умря Чарли на Стоянка, Муки е съсипана

https://hotarena.net/az-jenata/umria-charli-na-stoianka-muki-e-sasipana HotArena.net
Умря Чарли на Стоянка, Муки е съсипана

Муки Грубешлиева пак е обзета от тъга. Дъщерята на Стоянка Мутафова скърби заради кончината на Чарли – котаракът на комедийната прима. Домашният любимец умря от старост миналата седмица. 

„Преди 18 години на улицата до къщата ни в Драгалевци намерихме изпохапано от кучета мърляво коте. И двете с майка ми го харесахме и го приютихме. Стоянка му даде името Чарли. Тя винаги ми е казвала да си го гледам до последно, да не го приспивам, като остарее. Послушах я, изпълних заръката й”, сподели пред репортер на „Уикенд” авторката на три книги.

Последните дни на животинчето били мъчителни. Грубешлиева го водила на ветеринар, но докторът вдигнал рамене - казал, че на възрастния котарак просто няма как да се помогне. Времето на ветерана на този свят изтичало...

„Умря, няма го вече Чарли. Това е втора тежка загуба за мен след кончината на майка ми”, сподели Муки пред „Уикенд”. И допълни, че в деня в който Мутафова починала през 2019-а, любимецът й легнал на кревата й с насълзени очи.

2 Коментара

Ива

преди 1 година

От качена, котки кучета, поне едно дете да беше родила. Егоисти

Коментирай

абе,

преди 1 година

Откачена е една дума.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.