Валери, Ники и Николета се събраха! (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/valeri-niki-i-nikoleta-se-sabraha HotArena.net
Валери, Ники и Николета се събраха! (Снимки)
33 години празнува днес новата звезда на \"Левски\" Валери Божинов. \"България Днес\" научи от отлично запознати източници, че нападателят няма да прави шумен купон.

Божигол ще посрещне Христовата възраст у дома. Той е поканил на гости своя баджанак и съотборник при \"сините\" Ники Михайлов. Двамата са свързани прекалено много и са като едно семейство. Именно вратарят е като втори баща на дъщеричката на Валери от брака му с Николета Лозанова. Малката Никол също ще присъства на празника на татко си. В същото време дългогодишното гадже на рожденика - Биляна Дол, е първа приятелка с Николета. Двете са почти неразделни. Дори навръх Свети Валентин сръбкинята показа снимка с дружката си. Двете брюнетки са замязали досущ като близначки. Те самите нямат търпение да изненадат Валери за празника му тази вечер.

Николета показа, че си е татуирала името на сегашния си любим Ники Михайлов. Тя е избрала доста интимно място за надписа. Лозанова е увековечила Ники отстрани на лявата си гърда, над хълбока. \"Белязана в сърцето, в душата, по кожата ми... Любовта ти завинаги моя остава!\", обяви бившата телевизионна водеща.

Божинов е отхвърлил възможността да събира по-широк кръг от приятели на заведение. Причината е, че още тази неделя новият му клуб \"Левски\" подновява мачовете си от пролетния дял на футболното първенство. Очаква се дошлият от \"Ботев\" (Враца) голмайстор да се появи на терена срещу \"Локомотив\" (Пд). Той иска да се представи добре по време на повторния си дебют на \"Герена\" и затова няма да нарушава режима си. Освен това старши треньорът Георги Дерменджиев много държи на дисциплината и няма да толерира прегрешения, дори и що се касае до рожденици.

Валери е в добри отношения с Николета, въпреки че двамата официално се разведоха през 2016 година.

\"Развеждаме се по взаимно съгласие. Нямам претенции за космически издръжки и апетит към състоянието на Валери. Споразумението касае само и единствено дъщеря ми Никол\", обяви Николета по време на бракоразводното дело. Впоследствие тя се върна при тийнейджърската си любов Николай Михайлов.

Откакто станаха отново съотборници, баджанаците демонстрират много топли чувства един към друг. Двамата играха заедно в националния отбор на България, но сега и двамата трябва да се преборят, за да си заслужат отново място в селекцията на Петър Хубчев. Всъщност Ники М. и Валери са тройни баджанаци. Другата им обща жена е фолкпевицата Алисия, която дари Божинов с първородния му син Валери-младши. Двамата футболисти са мачкали чаршафите и с популярната плеймейтка Моника Валериева.

 

22 Коментара

ха-ха

преди 5 години

Разбра ли се сега коя е добрата Душа ,добрия Човек,който не преследва само пари ,а любов-Николета?А, ОНОВА МЕРКАНТИЛНО,ЗЛОБНО ,ФАЛШИВО СЪЩЕСТВО- АЛИСИЯ КЪДЕ Е В ЦЯЛАТА КАРТИНКА-ЕМИ ,ОТСЪСТВА,ЗАЩОТО ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ!

Коментирай

Eva

преди 5 години

Male tezi sa za sapunen serial vsichki im se smeqt xaxaza

Коментирай

Tedi

преди 5 години

Niki i valeri sa mnogo blizki Valeri pravi deca Niki gi gleda xaxa

Коментирай

bbb

преди 5 години

В цялата банда само Валери не е правил дете на Ники.

Коментирай

fafa

преди 5 години

suingari chukat se edin drug v guzovete i se nasirat po licata majat se s govna

Коментирай

николета лифта

преди 5 години

таа се ибе у кабинковия на банско

Коментирай

Хихихиии

преди 5 години

А Асето със сигурност е "най-щастлива " от цялата тази история.

Коментирай

Защо??

преди 5 години

Защо Алисия не е поканена?? Колко пъти четох в коментарите, че Валери съжалявал, че я е оставил за Николета, а после, че и Николай съжалявал, че я е загубил и се тешал с Николета? Какво стана накрая? На никого не му пука за Ася, а за Николета и на двамата им пука!! Алисия пак остана сама докато Николета е обичана от Николай и уважавана от Валери. Четохте ли обръщението на Николай за Николета за рождения и ден?? Кога е писал такова за Алисия, а тя дори песни му посвещава - mr.грешен; това трябва 8а е показателно какъв долен човек е Алисия!!

Коментирай

***

преди 5 години

Тия двете опулени лицемерки го раздават приятелки. Сръбкинята се мъчи да докара невинен поглед,а Николета- мръснишки...Нищо общо нямат нито с приятелството, нито с любовта, нито с красотата. Две нечовешки суетни и амбициозни, жадни за слава жени си въобразяват ,че имат някакво значение! Скука и тва е! Карикатури с изрисувани вежди изпъчили соликонови гърди! Толкова фалшиво и като визия и като емоция която уж показват.

Коментирай

До защо

преди 5 години

Защо да бъде като тях лицемерка?Николета се мазни на Валери,че иначе като спре кранчето ще я видим.Пък и Николета и Биляна ми е чудно как се разбират :D На какъв ли език си говорят

Коментирай

До защо

преди 5 години

Защо да бъде като тях лицемерка?Николета се мазни на Валери,че иначе като спре кранчето ще я видим.Пък и Николета и Биляна ми е чудно как се разбират :D На какъв ли език си говорят

Коментирай

До защо

преди 5 години

За толкова години един пръстен не видя от Николай..То не бяха поръчкови статии,че й е купил пръстен,за да се сети Николай ,но уви..Една снимка няма със семейството му.Защо ли?

Коментирай

?

преди 5 години

Валери не може да спре кранчето, защото има законови задължения към Никол в следващите 11 години. А относно пръстена - ще поживеем и ще видим. Според мен Николена и Николай ще имат деца накрая.

Коментирай

.

преди 5 години

Е то законовите задължения са по стотин лева, а не в хиляди.Плюс това жилището,в което живеят е негово

Коментирай

Ели

преди 5 години

Аз пък мисля , че на Алисия ѝ е през .......... Личното ми мнение е , че тя никога не е била влюбена в Михайлов , така както в Божинов . Това с Николайчо беше , за да натрие носа на гномчето . Колкото до тази конфигурация , аз мисля че тя самата не иска да участва ! Само факта , че не пада на нивото на цигането пловдивско е показателно ! Николета се подмазва , на жената , заради която е била изоставена . Подобно падение от Алисия не видях . Много ясно си спомням какво каза на времето в интервюто , когато разказа какво се е случвало зад гърба ѝ . Пожела на Валерко да не е сгрешил , защото ще е жалко най-вече за детето , ако се окаже , че е съсипал семейството си за нищо ! И последно . Николета се завъртя около сръбкинята веднага , след като видя , че Алисия и Биляна са се запознали ! Който и да ми каже , че на това злобно джудже не му пука , за мен не е с всичкия си !!!

Коментирай

Volume

преди 5 години

не са били в къщи,а в заведението на Ники Мих. курволета със сигурност има брутааааална изгода да е в добри отношения както с Валери,така и с дъртата мъ приятелка. Има защото иначе не просто кранчето ще спре,а ще забрави ,че въобще някога е имало кранче. В БГ по закон издръжките са минимални и няма как да накараш някой насила да ти плаща според реалните нужди на детето. Та Курволета ще и лиже още дълго време путката на Биляна и гъза на Валери заради едната издръжка и др чисто човешко да съхрани някаква връзка междъ детето и бащата. Ще лижеш курво путката на Биляна и гъза на Валети докато си жива и пак не му пречи да те заебе в един момент, виждаш,че нищо никога не е сигурно. Михайлов е най-големия клоун,ама най най най -големия смешник. Седнал с бившия на жените му и са приятели ,вече и съотборници..не е мужкарско бе пич, никой не казва да има напрежение, но чак да му го "ЛАПАШ" държиш на Валерко публично, рождени дни заедно и тн..клоун путкенски Ники Михайлов. Гавра, Гаврааааааааааааа....нито си футболист,нито акъл имаш за 2 стотинки

Коментирай

Mister BIG

преди 5 години

Николай Михалев, това ходещо недоразумение..жена ти наеба всички футболисти бе некадърник, по света и у нас са се гаврили в путката и хахахахаххаха ма ти си много горд с нея, че даже публично се унижаваш да те ебе и Валери след акто му гледаш децата...помоли го още едно да направи , че само за Никол не става сега хахахха или ти ще се прежалиш да и напълниш гнусната миндилска путка на спермолета ? хахахаххахахаххаха айде успех хахахаххахахахха

Коментирай

Баба Вуна

преди 5 години

Я да направят една сапунка по тяхната история. Ще гледаме бабите с интерес и поне ще е родно производство, а не да гледаме чужди сапунки от скука.

Коментирай

hehe

преди 5 години

най-голямото падение за алисия е, че забременя без съгласието и знанието на бащата. От там нататък каквито и хвалебствени слова и обяснения да се напишат за нея, образът ѝ няма да се промени. Жалко, че въвлече едно невинно създание в болната си глава и го направи инструмент на алчността си.

Коментирай

Ели

преди 5 години

Ти няма как за знаеш кой как и защо е забременял !!! Най-голямото падение за мен , чисто като жена и майка е , да разбиеш семейство , да лишиш едно дете от баща и да си горда с постижението си ! Защото много добре помня колко жлъч иЗсипа това недоразумение към Алисия ! Жена , която няма една необработена снимка , няма как да е достойна за уважение . А подмазването ѝ към стъбкинята ,??? Отново са камъни в градината на Алисия ! В конкретната ситуация , с високо вдигмата глава е именно тя , защото не ѝ падна на нивото , нито за миг !!!

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.