Ванко 1 прави зъби на кредити

18 Юли 2023, 16:24


Екс рапърът Ванко 1, пoдвизаващ се към днешна дата като бизнесмен - собственик на дентален център, е всеизвестен с грандиозните си амбиции и грандоманщина. Фактът, че кара изключително скъпарско возило, не какво да е, а Майбах е друга тема, но стремежът му за лидерство в стоматологичния бранш определено му е на дневен ред. По всичко личи, че Ванко 1 иска да превземе клиентската маса не само на регионално, но и на национално ниво, при това едва за 1 година, откакто преряза лентата на официалното откриване. 

 

Типично в негов стил, постига целта си елегантно, без да прави нелоялна конкуренция чрез подбиване на цените, а чрез изгодно финансиране на предлаганите от него услуги или директно да си го кажем - нова усмивка - срещу кредит. Сумата не я дължат на него, а им бива отпусната от най-доказаната компания за бързи кредити - ТBI - изцяло онлайн, без поръчители, директно от стоматологичния стол. 

 

Това стана ясно от един от отговорите, които получи потенциален пациент, през формата за въпросни в Instagram профила на клиниката. -@v1_clinic. Запитването бе дали може да се сдобият с нова усмивка на изплащане и съответно потвърждението не закъсня.

 

Какъв процент от мераклиите за холивудска усмивка се възползват от тази екстра не ни е известно, но предвид че сами питат, явно Ванко 1 находчиво се е ориентирал. За него най-вероятно е все едно дали процедурата ще бъде “бондинг" или циркониеви корони, важното е статистиката на доволни пациенти да сочи в полза на бранда му. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Сутеньор а сега и лихвар.Клиниката е прикритие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хе-хе сутеньорът много умен, бе
преди 2 месеца
0
Па, те, кредитите имат ли зъби та да им ги прави?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени