Ванко 1 става покер играч! Легендарният рапър трупа пачки в Канада (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/vanko-1-stava-poker-igrach-legendarniiat-rapar-trupa-pachki-v-kanada HotArena.net
Ванко 1 става покер играч! Легендарният рапър трупа пачки в Канада (Снимки)
Нова страст има Ванко 1. Бившият брадър се е запалил по покера, научи HotArena. Емблематичният рапър е готов да стане играч от висок калибър в популярната игра.

Според слуховете именно това е причината той да замине за Канада. Както е известно, бившата дуетна половинка на Мишо Шамара се премести отскоро във Ванкувър. Рапърът има близки приятели в страната, при които е отседнал, поне на този етап.

В Канада се организират редовно големи турнири, а печалбите са колосални. И Ванко смята да се пусне на някои от големите надпревари. Иван Главчев, както е името на музиканта, от години е фен на покера, ала има намерение да се занимава по-сериозно. Той трупа солидни печалби от игри с приятели, а също и в интернет, където си докарва прилични доходи.

Ванко има свободно време, след като прекрати преди години славната си кариера. И прекарва много часове в игра. Откакто има профил в социалната мрежа, рапърът не спира да показва как се забавлява. След като замина за далечна Канада, музикантът продължава с купоните.

В
едно от последните му видеа ясно се вижда, че навръх ромската Нова година, или Банго Васил, се е заформил мегакупон в българска кръчма във Ванкувър. Хит след хит ехтят от уредбата, а наздравиците се вдигат една през друга. Ванко 1 за пореден път демонстрира, че знае как да се забавлява - с ретро чалга хитове и много алкохол, а купонът е продължил до зори, стана ясно от профила на рапъра, пише \"България Днес\".

4 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Много жалко, че такъв стойностен българин, незаконно осъден за престъпления, които не е извършил, го гоним от прекрасната ти държава за да скита в Канада като немил и недраг хъш! Веднага правителството трябва да вземе спешни мерки и да организира едно турнирче с висок награден фонд в Евксиновград. Толкова ли е трудно да се отклони някой европейски фонд за бюджет на турнира?

Коментирай

баста

преди 3 години

на сводника Главчев.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

То като те влече далаверата и си хазартен тип, няма как! Успех Ванкич и като спечелиш да дадеш някой лев!

Коментирай

Кристина

преди 3 години

Фигаро, та Вие ме разплакахте! Горкият Ванко, нека организираме наистина един турнир за него! Може и в Банско! Но как пишете... Същински Вазов сте! Да не сте от Сопот и Вие... такъв талант!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.